Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Ei tea, mida arvata
 
White 14. september 2020, kl 22.07
Päevad on alati väga regulaarsed. Viimased korralikud päevad algasid 1. augustil. Augusti keskel lendasime soojale maale. Seksisime väga palju nende 2 nädala jooksul, pea iga päev.
28.08 oleksid pidanud algama päevad, aga 25.-26.08 määris veidike pruunikalt ja kõik, korralikke päevi ei tulnudki. Arvasin, et ju kuumast, kuigi varem pole kuum niimoodi mõjunud.
Ei mõelnud sellele rohkem, aga siis olid 2.09 paremas munasarjas väga teravad torked ja 5.09 läksid rinnanibud valusaks u 5 päevaks (see valu on minu puhul ebatavaline). Kehatemperatuur on õhtui 37, kraadisin paar korda, kuna kuidagi külm oli. 10.09 tegin igaks juhuks rasedustesti, mis oli negatiivne.
Loogilisem oleks viljastumine kuu keskel, aga sel juhul oleks test pidanud juba näitama, samas need imelikud torked ja valusad rinnad tulid hiljem, seega võib veel olla, et rasedaks jäin 25.08 vahekorrast. Praegu ei tunne eriti midagi, isu on suurem ja külmatunne on ka.
Kas see kõik võib olla mingi hormoonide teema, tsüklihäire või millal on mõistlik uus test teha?
 
White 11. oktoober 2020, kl 10.21
Infoks siia, et hoolimata tavapärasest väga erinevatest sümptomitest hakkasid siiski päevad ja ilusti graafikus ka. Ilmselt siis ovulatsioon oli seekord nii tugevalt tunda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!