Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Miks nii pikalt kõhuvalu
 
Mallelilleke 18. august 2022, kl 16.43
Mure on selles, et olime mehega 3aug vahekorras ja 4-dal oli selline tugev päevade laadne valu ja peale seda on koguaeg kõht õrnalt valutanud,iga jumala päev. Kui ma rahulikult istun, siis kaob valu ära. Valu on munasarjades vahepeal vasakus, siis paremas ja siis vahepeal mõlemal pool. Täna tegin rasedustesti ja see on postitiivne. Päevad peaks hakkama esmaspäeval ja teen esmaspäeval uue testi igaksjuhuks ja kui ikka pos, siis helistan ämmakale.
Aga kuna esmaspäevani aega, siis kas kellegil on veel nii olnud et mitu nädalat enne on kõhuvalud igapäev? See ei sega toimetamist,aga see on häiriv. Kas see võib emakavälist rasedust ka tähendada.
Nimelt mul on 1 laps olemas ja kui teda ootama jäin,siis polnud küll selliseid valusid. :( Natuke kardan.
Teine beebi on väga oodatud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!