Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
sünnitus videosse?
 
Helle 16. aprill 2003, kl 14.38
Olen viimase peal rase, peaksin lähematel päevadel sünnitama. Mees käib peale, et võtaksime sünnituse videosse. Aga mul on hirm, et äkki kujuneb see sündmus väga koledaks. Et on väga valus, et ma lähen endast välja ja teen midagi, mida ma hiljem mäletada ei taha. Mis te soovitate?
 
niika 16. aprill 2003, kl 14.40
ega sa ei pea seda videot siis vaatama, ära visatagi võid. aga tagantjärgi seda enam kuskilt uuesti üles võtta ei õnnestu. Nii et filmige ikka, ära visata jõuab alati.
 
KC 16. aprill 2003, kl 21.08
Minu beebi sünnitus sai filmile vôetud (pea 6 kuud tagasi!) ja ma ei kahetse midagi. Nii super oli seda hiljem vaadata sest kui sa oled sünnitusega käsil, ei näe sa paljutki. Kui siis mu tütar sündis,vaatas ta justkui kaamerasse ja see hetk oli meie jaoks nii ilus! Kui filmite, tehke seda külje pealt (mitte otse vaates) ja seega pole sul vaja karta, et olukord läheb koledaks. Kivi kotti! :-)
 
Marella 16. aprill 2003, kl 21.31
Ma küll ei taha sünnitust mäletada. Tean, et kui oleksin lasknud seda filmida, siis oleks olnud väga kole ja masendav. Aga eks igal ühel läheb see isemoodi ja paljud on rahul, et lapse sündi saavad ka hiljem vaadata.
 
Tess 17. aprill 2003, kl 10.34
Aga kes filmib sünnituse ajal? Minu mees aitas mind sünnituse ajal, masseeris, toetas selja tagant presside ajal, hoidis kätt, silitas pead, ma ei lasknud teda hetkekski endast kaugemale. Kui sa saad nii hakkama, et ta eemal on ja filmib, siis muidugi võiksid selle sündmuse jäädvustada.
 
Judy 17. aprill 2003, kl 19.35
Me panime kaamera siis sisse kui laps oli ära sündinud - sünnituse ajal polnud küll aega sellele mõelda :) Ja selleks, et mu asendivalikut filmida - mu meelest poleks mõtet, samuti peaks siis kaamera kellegi käes olema. Aga see algusaeg videos - seda on küll nii armas vaadata :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!