Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
rase autoroolis
 
naina 16. aprill 2003, kl 14.39
Justkui olen lugenud teooriat, et rase ei ole autoroolis enam päris adekvaatne liikleja. Et justkui naine heldib iga loote liigutuse peale ega jälgi enam tahavaatepeeglit ega gaasipedaali. NO minu meelest on see lollus, ise roolisisn peaaegu kuni lõpuni välja, kuni rooli taha mahtusin. Ei tundnud küll mingit ebaadekvaatsust.Ainult rihma ei viitsinud igakord ümber vedada ja sain korra selle eest trahvigi, kuigi püüdsin tõestada, et rihm ei lähegi mulle enam ümber. Ei usutud.

Kas teie olete rasedana autojuhtimisest loobunud või end rooli taga halvasti tundunud?
 
Kairi 16. aprill 2003, kl 15.27
jama jutt! Sõidan ilmselt ka raseduse lõpuni välja. Tagurdamisel taha poole pead keerata on suht ebamugav, käib kõhust ka läbi. Ainult peeglite järgi ei julge alati päris sõita.
 
helle 16. aprill 2003, kl 16.12
minagi sõitsin terve aja ja väga hästi - mehel polnud parajasti lube. Sünnitama aga viis mind mees, selleks ajaks oli load kätte saanud.
nüüd taas rase ja jälle kavatsen lõpuni sõita. Arvatavasti sõltub adekvaatsus inimesest - sõber sõitis rasedana ilusti algusest lõpuni, kui okse peale tuli, oksendas valgusfoori taga kilekotti:)

minul polnud süda kordagi paha, sellepärast ei oska sellist käitumist hinnata. Olen üle 10 aasta iga päev Tallinnas sõitnud, riigieksameid ja muid vastutusrikkaid asju teinud...rasedus on igati ok
 
tuisu 16. aprill 2003, kl 18.36
Mul täna tähtaeg ja just tulin sõidust. Küll pole aru
saanud, et midagi teistmoodi oleks. Kui siis ainult see,
et kui titt nüüd lõpus ennast sirutab sinna ribide alla,
siis on natuke nagu ebamugav:)
Tagurdamisel kasutan peegelid, aga ka pea pööramine pole
probleem ja paha pole ka kunagi olnud.
 
Hanna 17. aprill 2003, kl 10.16
No aga kuidas siis liikuda, aru ma ei saa? Kui ikka elad Viimsis ja töötad Mustamäel, siis lihtsalt tuleb roolida ja kogu lugu. ûhistranspolt rasedale ju hulka ebatervislikum, minu meelest. Ja kui oled juba enne staazhikas autojuht, siis ma küll aru ei saa, milles probleem. Rasedana autokooli vast ei läheks.
 
mai 17. aprill 2003, kl 15.10
raseduse alguses mina küll täheldasin vähest tähelepanelikkuse kadu (ilmselt seotus raseduse alguses oleva uimasusega), kui hetkeks on see küll möödunud. aga vähem tähelepanelikuna olen ma ka targem ja kindlam liikluses, kui mõned teised naised ka mitte rasedatena ja loomulikult tähelepanelikum, kui pensionärid.
 
Tibi 22. aprill 2003, kl 23.31
to naina: muideks kui inimese tervislik olukord(mida rasedus ju ka on (minu meelest on ju lausa ohtlik panna turvavöö peale viimasel trimesril,sest see võib last soonida)) on selline,et ei saa turvavööd kasutada on lubatud sõita ilma turvavööta. Selline on sedaus.
 
e 25. aprill 2003, kl 15.31
Mina tegin raseduse algul veel juhieksamit ja jube paha oli olla, kuid läbi sain! Sõitsin küll täitsa lõpuni välja, käisin veel 2 päeva enne tähtaega ostureisil ja arsti juures, ei pabistanud üldse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!