Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Tore rasedus oli küll!!
 
.... 16. aprill 2003, kl 15.51
Mina eile aga käisin emaka puhastusel kuna mu loode oli kõhus lihtsalt suvatsenud ära surra. Ja seda tegi ta 4 nädalaselt juba. Aga rasedus ise nagu oli kestnud juba 9 nädalat. Selline lugu siis minu rasedusega. Paha mõelda ,et käisin kuu aega ringi surnud loode kõhus. Väga ebameeldiv kogemus. Ja kurb olen ,et miks ta siis ära suri. Öeldi ,et ei teata põhjust ja lihtsalt läks nii. Tore rasedus oli küll jah!!
 
Heliin 16. aprill 2003, kl 16.02
Ära räägi nii, et suvatsenud ära surra... Kes teab, miks see nii läks. Võibolla oleks mingi väärareng olnud? Mõtle pigem positiivselt ja tuleb ka sinu laps :)
 
sirts7 16. aprill 2003, kl 16.06
Kui see sind lohutab, siis saad ju varsti uuesti proovida. Mu sõbrantsil oli raseduspeetus pea 11 nädala pealt ja tehti ka puhastus. Nüüd juunis aga saab oma uue tita kätte. Ära kaota lootust.
Olen kuskilt lugenud, et kuni 20% rasedustest katkeb varajases staadiumis, ju siis tal oli midagi viga, et ei tahtnud elada. Usu see ei näita, et sinul midagi viga oleks, see lihtsalt karm elu ja keegi pole õelnud, et see elu peab kerge olema.
Aga siiski päikest sinu südamesse ja loodan, et sul läheb varsti paremaks olemine.
Mõne aja pärast oled kindlasti jälle rõõmus rase.
Ole tubli ja ära nukrutse pikalt. Või õigemini nuta üks peatäis, läheb kergemaks.
 
jah 16. aprill 2003, kl 16.06
Sama lugu oli minuga kunagi. Loode oli surnud 7 nädalal, puhastusele läksin kui olin rase nii öelda 13 nädalat ja 5 päeva.
Kuid nüüd olen juba 3a tütre emme.
´Loodame et järgmine kord sul ka hästi lääb.
 
kikits 16. aprill 2003, kl 17.00
ka mul juhtus samasugune asi, kuid nüüd kahe poja ema. loodan, et sul läheb edaspidi kõik hästi. päikest sulle ja ära väga kurvasta, elu läheb edasi :) Kes teab, mis pisikesel võis viga olla, et niiviisi läks. Ole tubli!
 
jah 16. aprill 2003, kl 18.11
Ka mina saatuse kaaslane. Olin 8 nädalat rase kui jäin gripiviirusesse millest edasi tuli kopsupõletik ja edasi puhastus kuna loode ei elanud neid kõrgeid palavikke üle. Oli jah valus ja paha mõelda ja sellega leppida. Aga see väga kurb läks ruttu üle, nüüd kui möödas sellest 1,5 kuud on juba enam vähem olla. Kuigi vahest tuleb selline melanhoolia peale aga see läheb üle. Sain lohutust just sellest, et kes teab mis jama sellest oleks võinud tulla. Väärarenguga lapsega koos terve elu oleks jube. Ja minu arst ütles mulle väga lihtsalt ja hästi" mis sitasti see uuesti!"
Paar kuud tuleb vahet pidada ja saabki uuesti proovida.
Mina olin nädala kodus teadmisega et see tita ei ela enam aga puhastusele minna ei saanud kuna koguaeg olid palavikud kopsupõletikust. Võin öelda et see oli vaimselt kõige jubedam aeg, sest selline raseda tunne ei kadunud ju kuhugi ja teadmine sellest kõigest oli väsitav vaimule. Kui aga puhastus mööda sai oli keeratud kui uus lehekülg ja tuli edasi elada. Eks see ikka varjutab natuke ja meelde jääb elu lõpuni.
Saan täiesti aru sinu meeleolust hetkel aga usu see läheb suht kiiresti mööda kui vähegi elulhoidlik oled.
Pea vastu
 
N 19. aprill 2003, kl 19.58
mina olin 7 kuud rase, ja kui enam liigutust ei olnud tunda teadsin, et miskit on valesti, ennegi ehmatusi olnud kui mõnda aega vaikne oli, arst lohutas et see on järjekordne ehmatus, aga süda ei löönud,
kuigi kõik oli korras, kukkunud ei olnud,raskeid asju ei tõstnud üle ei pingutanud, olin üks õnnepall ise, ja selline õnnetus,
see juhtus neli kuud tagasi, nüüdseks olen uuesti rõõmsamaks muutunud, aga siiski see kogemus on mõneks ajaks tahtmise ära võtnud,
tõesti rasedus oli tore, süda ei olnud nii meeletu paha ja probleeme ei olnud, ma olin nii valmis, kõik asjad olid valmis, tubagi sai remonditud,
aga........:(
mõnikord ei lähe asjad nii nagu tahaks aga sellest ei saa lasta ennast heidutada, selles ei ole kedagi süüdistada, ja ennas veel vähem, raskused on nende ületamiseks, kui vähegi võimalik saab uuesti proovida...
edu teile
 
Mari 20. aprill 2003, kl 14.49
Lohuta ennast sellega, et sinul ei läinud mitte kõige hullemini. Minul on sama lugu juhtunuud kaks korda ja ikka veel püüdsin. Ja nüüd olen neljakuuse tüdruku ema. Ega seegi rasedus kerge polnud.Pool rasedusest sõin tablette raseduse säilitamiseks, olin mitu korda haiglas jne. Aga mõtle sellele, et on naisi, kes üritab ja üritab ning ei saagi last või on raseduse katkemisi nt. 9 (nagu minu vanaemal) ja ikka lõpuks saavad lapse.
Mina soovitan sul nutta ennast tühjaks ja siis pea püsti ja proovi uuesti! See vaev tasub ennast ühel päeval ära.
 
Krissu 22. aprill 2003, kl 19.08
aga kust te teadsite sinna puhastusse minna. Mul mure, et ma peaks olema nüüd vist juba natuke üle kuu rase, kuid alakõhus on nagu pahad valud, nagu oleksid päevad. Selline paha enesetunne ja keerab. Ma ei oska ise arvata, mis see olla võib, ja arsti juurde kardan pöörduda, kardan kurbi uudiseid kuulda!
kas keegi oskab arvata miks mu kõhus nii on, mis see tähendada võib, kas kellelgi on olnud samamoodi?????????
 
Tibi 22. aprill 2003, kl 23.26
To Krissu: Minul oli samamoodi valud alakõhus aga minu arst rahustas mind,et see võib olla lihtsalt tingitud emaka kasvamisest ja see võib kesta läbi terve raseduse-ühesõnaga seni kuni kõht(emakas) kasvab. Nii,et ära muretse, mine arsti juurde ja saad põhjuse teada. Arst võib sind hoopis ju nendest muretsemistest vabastada:)
 
triinu 26. aprill 2003, kl 21.56
Kui ei ole väga valus rääkida siis mis juhtus. Mul see mure, et olen 17 nädalat rase ja nuud selgus, et meeshormoone on 3 korda rohkem kui peaks ja vöimalus katkemiseks suur. Kas see kuidagi on tuttav jutt sulle? ma söön nuud hoolega mingeid rohte suisa kolm korda päevas ja kahest eri purgist ja HIRM läheb aina suuremaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!