Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kardan natuke..
 
saimi... 18. aprill 2003, kl 15.10
Olen tihti mõelnud teise lapse peale,aga olen puukinud üsna palju alkoholi(mida varem üldse ei teinud),kardan et suudan sünnitada terve ja aruka lapse.Palun teie arvamusi-nii häid kui halbu!
 
irka 18. aprill 2003, kl 16.37
Paljud minu tuttavad on rasedaks jäänud just mingi suurte pidustuste perioodil, mille vältel on ohtralt alkoholi pruugitud. No ikka nii, et oksendamiseni ja mäluaukudeni välja........ Siiani on neil kõigil raudse tervisega ja vahvad lapsed sündinud. Nii ,et ära pabista. Kuigi ega see ei tähenda, et võiks alkoholi lõbusalt edasi kaanida.......kui plaan last saada, või juba oledki rase, siis võiks ikka vähem tarbida või üldse mitte ! Jõudu !
 
Milvi 18. aprill 2003, kl 16.39
No oleneb kui plju on palju kui tihti ja mis kogustes? Muide on ennegi joodikud (ma nüüd küll ei usu, et oled nüüd nii palju tarbinud). Njaa.... arukuse kohta ei oska ma nüüd midagi ütelda, sest mina eriti sellesse ei usu.
 
sulvi 19. aprill 2003, kl 06.57
...kui ikka tahtmist on ja mõte selline,siis taltsuta oma alko-tarbimist,eesmärk sul ju igati armas,nii et sellenimel tasuks end ohjeldada küll...oleneb muidugi,vana oled...üle 35 ntx.võib
alkoholi tarbimine niigi ohustavat downi-tõvestunud lapse sündi süvendada...
 
saimi.. 19. aprill 2003, kl 08.45
aitäh nõuannete eest,rase veel ei ole ,aga varsti tahan jääda.Muidugi raseduse aeg ei tarvita napsu.Olen ise 30.Enam vähem kord nädalas võtan ikka napsu,vahel rohkem,vahel vähem..
 
sirisa 21. aprill 2003, kl 10.23
Ma plaanin ka praegu last ja olen ka varem alkoholi mingil määral tarbinud,kuid praegu olen otsustanud -mitte mingit alkoholi.Tahax lapseootele jääda suvel.
 
zeb 23. aprill 2003, kl 10.28
Päev enne rasestumist kolm pudelit veini, natuke konjakit ka. Paar nädalat hiljem operatsioon üldnarkoosiga (ei teadnud, et rase olin). Laps igati normaalne ja arengus üle keskmise. Järele teha just ei soovita, sest pabistamist oli ikka parasjagu.
 
Ninnunännu 26. aprill 2003, kl 19.02
Mina sain oma esimese lapse eostamisega hakkama kah peaaegu mäluaugus :(((( ja siis takkapihta ei teadnud ju kah, et rase olin ja ikka juhtus nii mõnigi pidu.((((
aga - laps terve kui purikas.Raseduse ajal (siis kui teada sain) muidugi enam peaaegu tilkagi ei joonud - võibolla 2 pdl siidrit üldse kokku...
aga jah - teise lapse tahan ikka planeerida...kainelt ja viksilt!:)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!