Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Ultraheli
 
Kristina 18. aprill 2003, kl 16.36
Selline küsimus teadjatele, kellel ultraheli kogemused olemas. Mulle tehakse vastav protseduur 5. mail ja samal päeval on ka arvele võtmine. Ise olen väga huvitatud titabeebist esimese pildi saamisest...kas see on võimalik. Ma just seda tahan teada, et kas see pilt ka välja prinditakse või vaatab ämmaemand niisama loodet, et kõik korras ja nii edasi.
 
Milvi 19. aprill 2003, kl 10.22
1 pilt antakse sulle ja ta uurib loodet kah .ma küll ei tea kui kaugel su rasedus on, aga minu 1 UH tehti tupe kaudu. Ja päris piinlik oli kui paluti mul püksid maha võtta ja ma võtsin ainult pealmised:).
 
katz 19. aprill 2003, kl 12.52
Ka minul tehti UH-pilt, aga kõhu pealt. Rasedust oli siis ikka juba 4-5kuud vist, kui õieti mäletan. Lapsukesel olid siis juba käed ja jalad ja sõrmekesed jne. Ime-armas pilt. Ja mina sain pildi endale pärisex. Aga sõbrantsil oli ka selline pilt ja temalt võeti see arsti juures ära ja pandi kausta vahele. Öeldi, et kui ära sünnitab, siis antaxe tagasi aga ei antud:(
Loodan, et Sul õnnestub see endale saada, ARMAS PILDIKE. :))
 
kogenu 19. aprill 2003, kl 14.49
Kui ei anta, siis küsi:) Milles probleem. Mina olen
alati küsinud.
 
hmm 19. aprill 2003, kl 23.57
mulle küll ei antud ja ei osanud küsida ka-nii kahju
 
nikerdis 20. aprill 2003, kl 15.59
Olen praegu 8 kuud rase ja nüüd järgmine nädal lähengi uuesti UH. esimest korda ei antud mingit pilti, ega osanud, julenud ise ka küsida. Sõbrannalt kuulsin, et tema oli küll saanud. Igatahes nüüd küsin. Huvitav, miks küll arstid ei paku seda võimalust... see ju tohutult armas mälestus terveks eluks. Oleksin nõus isegi maxma, kui muud moodi on kallis.
 
Anne 21. aprill 2003, kl 10.28
Kui küsid, siis ikka antakse. Mul on esimene pilt 5 nädalast albumi vahel esimene pilt, laps on juba 3 aastane ja nii vahva on vaadata. Sellel pildil on terve loode näha, aga 4 kuul mahtus ainult pea pildi peale.
 
Ruu 25. aprill 2003, kl 15.37
Sain täna hommikul testist teada, et tita tulekul. Läksin kohe arstile, tehti tupesisene UH ja sain pildi ka :))
 
UH 25. aprill 2003, kl 19.16
Paar-kolm esimest kuud tehaksegi ultraheli tupe kaudu(skriining) Pärast juba läbi kõhuseina, siis juba võivad papad kahh kaasa tulla ...)))
Mulle on küll igakord antud pilt kaasa. Esimese pildi sain kohe kui tehti esimene ultraheli 1,5raseduskuul.
 
Seeneke 27. aprill 2003, kl 13.42
Seda on küll põnev lugeda. Kas olete kõik Tallinna inimesed?

Meil siin Pärnus on lood sootuks teised: kõigepealt - kui ise kohe enne ultraheli tegemist, ei maini, et pilti tahad, siis ei saa midagi. Kui siis ütled, peetakse loeng, et see maksab 50.- krooni (võibolla on veelgi kallimaks läinud, sest mina sain pildi jaanuaris). PS. kui laps on juba suurem, nagu mul 22 nädalat, siis küsitakse veel, et mis kohta tahad, et ei mahu pildi peale ära ...

Võibolla on Pärnu ainus koht, kus niimoodi rasedaid retsitakse?

Igatahes viimane kord käisin mingi parema aparaadi all ja pilti ikka ei pakutud, hea, et üldse näidati, kuidas laps nagu telekas pead sügas. See oli küll tunduvalt parema pildiga, kui eelmistel kordadel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!