Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
pillid
 
muska 22. aprill 2003, kl 10.54
Kas kellelgi on olnud seoses pillidega mingeid ohtlikke kõrvalmõjusid, nt trombi? Millised on sel juhul haigustunnused?
 
Mini 22. aprill 2003, kl 16.45
kas see käib rasedusteema alla?
 
sirtsponk 22. aprill 2003, kl 20.31
To Mini
Rasedusest hoidumise igatahes küll.

To muska
Ei ole küll kuulnud, et pillid seda va trombi tekitaksid. On küll väidetud kõike muud aga kas nad ka kõik neist pillidest tekkinud on, nt. kaalutõus, hea ju millegi kaela midagi ajada. Ise kasutasin pille pea 6 aastat ja muid kõrvalnähte küll ei ole olnud, kui et algul esimese kuu jooksul oli määrimine ja rinnad olid veidike valulised. Aga need olid teiseks tableti tsükliks kadunud ja muud ma rohkem enda juures küll ei märganud.
 
k 22. aprill 2003, kl 22.14
Ära nüüd jutusta midagi.Mul tekkis tromb.Ole õnnelik,et sul pole midagi juhtunud.Ei soovitaks küll kellelegi sellist üleelamist nagu mul oli.Muidugi on trombi oht väga väike,aga jah,mina jälle katsejänes.Muidugi on see ka päritav.Kui ikka suguvõsas on veresoontega kaasnevaid haigusi või siis infarkte,siis on soodumus trombi tekkeks küll.Nii et kontrollige ennem järgi kui pille tarbima hakkate.
Muskale veel niipalju,et mingeid tervisehäireid küll ei olnud.See toimus täiesti ootamatult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!