Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Pillid
 
Alexa 24. aprill 2003, kl 13.45
Olen kasutanud mõõdunud aasta lõpust (üldse esimest korda) pille. Kahe kuu pärast kavatsen nendega lõpetada, kuna soovin ka rasedaks jääda. Kas on võimalik rasestuda juba esimesel kuul peale pillide tarbimise lõpetamist?
 
KJS 24. aprill 2003, kl 14.38
Söin regulaarselt p-pille ca 5 aastat ning pärast nende löpetamist jäin rasedaks juba 2-3 nädala pärast. Nii et see vöib minna väga-väga kiiresti!
 
kruss 24. aprill 2003, kl 16.16
arstid soovitavad lõpetada pillide võtmine vähemalt 5 kuud enne kui soovd rasedaks jääda....aga se on ainult soovitus... :)
 
Alexa 25. aprill 2003, kl 07.32
aga ma neid kõigest natuke üle poole aasta olengi tarbinud...
 
mina 27. aprill 2003, kl 20.14
see rasestumine on väga individuaalne, tean naisi, kes praktiliselt nädal peale pillide lõpetamist, ise lõpetasin nende võtmise juba 2002 a detsembris, aga siiani ei ole veel rasestunud, kusjuures need tabletid (Regulon) lõid esialgu menstr.tsükli ikka päris segi, jaanuar jäi üldse vahele, veebruaris oli neid ainult 2 päeva, märtsis olid juba õigel ajal ja nüüd siis aprillis hilinesid kaks nädalat krt. üldse ei saa enam aru, arvati, et on nagu rasedus, ultraheli näitas, et kõik on korras, rasedust pole, põletiku proovid võeti ka mingi veebruaris, need samuti korras???
üks laps on juba 7-ne ja nüüd juba võiks teine tulla küll:)
 
mumm 28. aprill 2003, kl 11.04
Jäin rasedaks KOHE pärast pillide söömise lõpetamist.
 
Alexa 30. aprill 2003, kl 07.57
Kui alustasin pillide tarbimist muutus mu tsükkel täiesti korrapäraseks (ennem ei teadnud kunagi kunas päevad alata võisid) ja mingeid kõrvalmõjusid pole ma ka märganud. Loodan, et jään siis pea kohe rasedaks kui olen pillidega lõpetanud. Või on targem paar kuud varem lõpetada?
 
... 01. mai 2003, kl 20.33
lõpetasin pillide tarbimise eelmise aasta juunis ja tsükkel on olnud selle aja jooksul ikka väga sassis kõikudes 30-56 päevani. nüüd viimane oli nagu enam-vähem, näiteks novembris ja jaanuaris mul päevi polnud.
nii et peale pillide tarbimist pole mõtet lootagi, et tsükkel normaalne oleks, st et päevi pole mõtet lugeda. ise pole tahtnud rasedaks jääda aga niipalju, kui ma kuulnud olen, siis peale pille mõned jäävad kohe rasedaks, mõned veidi hiljem, nii et eriti pole mõtet muretseda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!