Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Laps valepidi
 
Nikerdis 24. aprill 2003, kl 21.11
Olen 34 nädalat rase juba, kuid beebi pole veel ikka oma pead allapoole pööranud. Kas põhimõtteliselt on nüüd tõenäosus, et ta end õigeks pöörab juba üpris väike, või ehk on veel lootust?? Kui on kellegil kogemusi, oleks tore informatsiooni saada..
 
reesi 25. aprill 2003, kl 04.05
Ära veel muretse! Lapsel pole veel nii kitsas, et ei saaks keerutada. Nii umbes 37.-ndaks nädalaks peaks ta end õiget pidi keerama. Mul eelmine laps keeras end õigeks 36. nädalal, praegu on mul 35 nädalat ja ka laps tuharseisus. Mõnel keerab laps end õigeks alles sünnituslaual.
 
aga... 25. aprill 2003, kl 09.02
ei taha siin teid nüüd hirmutada küll,minu oma ei suvatsenudki end keerata,sai liigutud ja aktiivselt võimeldud,ei midagi...kogenud ämmaemanda juhatusel sünnitusega hakama saamine pole midagi hullu...ainult,et pärast tuleks väga hoolikalt lasta lapse kaela ja vaagna piirkonda uurida,minu oma pidi kaelale massaazhi saama,no see eest on tal nüüd vaäga ilus kaelajoon ja üldse üks kena pikakoivaline tots on;)
 
Seeneke 27. aprill 2003, kl 13.28
Eks erandeid on alati, aga muretsemiseks pole tõesti enne sünnitust põhjust. Minu arst rääkis juhtumist, kus üks laps alles ööl enne planeeritud keisrilõiget end pea peale keeras ja emme kõht jäigi terveks :)

Ja üldse - rasedusaeg ei ole küll see õige aeg igasugu murede muretsemiseks! Kena päeva, Sulle
 
Matou 27. aprill 2003, kl 15.27
Mina ntx syndisingi jalad ees, lihcalt sapsisin niipalju, et veed tulid enneaegselt ära.. Emme vajas ainult õmblemist, ja pärast nac raviti emakaela ka veel, sest haavu põletati. Pärast seda veel 3 last ilmale toodud, traagilist ei midagi.
 
Mumm 28. aprill 2003, kl 11.01
Minul keeras 40.nädalal ennast õigetpidi ja sündis 41.nädalal.
 
Serle 29. aprill 2003, kl 15.02
Minu laps sündiski jalad ees, kuna ei jõudnud ennast ümber keerata...
Ta sündis suhteliselt enneaegselt kah, niiet... muidugi, mul on väga kurb rääkida, kuna ta suri kah juba mõne nädala möödudes...
Aga noh, ta keerab end varsti ringi... Ära muretse...
Mul endal on praegult 35 nädal ning laps on ennast ümber pööranud... Niiet... jõudu:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!