Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
rasedustest
 
võhik :) 25. aprill 2003, kl 13.41
kiire küsimus-kui kiirelt näitab test tulemust..selles mõttes et kui kaua peab rasedus olema kestnud?
 
Ruu 25. aprill 2003, kl 15.41
päevade esimesel päeval (kui pole hakanud)
 
teadja 26. aprill 2003, kl 10.17
tegelikult näitab kuidas kellelgi. babymedist lugesin, et kui 10 ja rohkem päeva pärast menstr. ärajäämist on test ikka negatiivne, siis on väga ebatõenäoline, et oled rase.
vt. babymed.com - seal on protsentuaalselt näidatud mitmendal päeval yldiselt rasedustest näitama hakkab. võib olla juba paar päeva enne oletatavat päevade algust (mittealgamist).
loe ja uuri !
 
Seeneke 27. aprill 2003, kl 13.24
Minul ei näidand ka normaalselt. Tegin testi ja läksin siis arsti juurde. Esimene jutt, mida kuulsin ultraheliuuringul, oli, et munasarja tsüst on. Vereproov ei näidanud samuti. Nädal hiljem näitas vereproov midagi muud ja arst võttis oma sõnad tagasi. Varsti saan lapse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!