Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Spiraaliga rasedus
 
piiks 27. aprill 2003, kl 20.09
jäin spiraaliga rasedaks,läksin lihtsalt kontrollima arsti juurde ja endalegi ootamatult olin rase,arvasin,et targem on teha aborti,nüüd kahetsen
 
juula 28. aprill 2003, kl 10.20
kahjuks tegin ka.Jäin Nova7-ga rasedaks ja kuigi spiraal oli huvitavalt liikunud kuskile ülesse horisontaalselt e. mitte segavalt.Hakkasid 5 nädalal väikesed verejooksud just õhtuti, palavikud ja alakõhus valud.Läksin arsti juurde ja nemad lausuvad , et kõik normaalne kindlasti sünnitage.(üks laps olemas 9 a)Günekoloog siis ütles, et ainult 4 kuud tuleb säilitada.Lamad , pesed ja sööd.
Ei saanud seda luksust lubada.
Näen ka siiani unes õudukaid, kuidas kannan süles imikut ja vaatab suurte silmadega mulle otsa ja ütleb: ma armastan sind.
Hukkamõist ja põrgu on ainult sinu enda sees , proovi endale andeks anda.
 
whyme 28. aprill 2003, kl 13.36
Sõbranna mul jäi ka spiraaliga rasedaks. Algul arst isegi väitis, et spiraali pole enam see, on ise välja tulnud. Kuid kui verejooksud ei lakanud läks sõbranna arsti juurde ja nõudis põhjalikku uuringut. Selgus, et spiraal ikka sees. Nüüd juba rasedus poole peal ja enam pole ei verejooksu ei muid kaebusi, eks peab siis spiraal sees sünnitama minema.
 
N 28. aprill 2003, kl 17.34
Tean mitut naist, kes spiraaliga rasedaks jäänud ja sünnitanud.
 
Kerttu 28. aprill 2003, kl 22.13
Mina junn... tahax teada, misasi see spiraal on=)))
 
kohvidante 28. aprill 2003, kl 22.16
mul on tütar spiraaliga saadud. olin noor ja roheline, ei osanud küll midagi karta, et aborti oleks teinud. õnneks arst ka ei soovitanud sellist asja. 11ndl võeti spiraal välja, mingeid veritsusi polnud ei enne ega pärast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!