Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Trenn
 
Tibi 29. aprill 2003, kl 20.04
Kas oskate öelda,et kuna minnakse spetsiaalselt rasedatele mõeldud trenni? Ma pole aastaid trennis käinud ja täpselt nädal enne kui ma pidin hakkama jälle trennis käima sain teada oma rasedusest ning nüüd sooviksin ennast korralikult vormi viia ilma,et lapsele liiga teeks aga sünnituseks paremini füüsiliselt ettevalmistatud oleksin. Kas oskate soovitada,et mis trenni ma võiksin minna? On soovitatud nii joogat kui rasetate trenne. Kolmandaks sooviks teada,et kuidas teie ennast vormis hoidsite ja kui palju sellest sünnitusel abi oli?
 
kk 30. aprill 2003, kl 09.48
Kõige parem trenn on ujumine.Kuna olen omal ajal kõvasti trenni teinud,siis kõhulihased olid natuke probleemiks.Hetkel ootan teist last.Erilist vormi hoidma ei pea,sest kehakaal eriti massiliselt ei tõuse,küll aga käin palju jalutamas ja ujumas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!