Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kes on teinud aborti/puhastust
 
Murelik 03. mai 2003, kl 12.52
Küsiks,et kui kaua teil veritses pärast aborti? Kui kaua oli valusid ning kuna esimest korda vahekorras olite?
 
noh 03. mai 2003, kl 22.36
Veritses kuskil 2 nädalat, siis käisin kontrollis ja siis olin ka vahekorras.
 
näh 04. mai 2003, kl 08.30
absoluutselt ei veritsenud,nii puhtalt tehti,aga kannatasin jahh muskil 2 nädalat,ennem kui vahekorras uuesti olin.....
 
muski 05. mai 2003, kl 10.56
enne kuu aja möödumist minu günekoloog küll ei soovitanud vahekorda. Veritses suht vähe ja valusid ei olnud
 
blabla 07. mai 2003, kl 13.33
Haiglast koju jõudes enam ei veritsenud. Kuid mõned päevad hiljem siiski natuke ja paari nädalaga oli ka määrimine möödas. Vahekorras olin u. 2,5 n peale aborti. Peale seda oli väike veritsus. Käisin kontrollis ja kõik oli korras. Ohhjahh, kuidagi endalegi imelik sellest negat.juhtumisest mu elus siin niimoodi kirjutada.....
 
õnnetu tegija 09. mai 2003, kl 02.33
Verd oli natsa vist nädal aega. Aga ma va patune vahekorras olin juba mingi 5 või 6 päeval ja elus olen igastahes siiani...muidugi on mul hirm, et kas ma enam kunagi veel saan lapsi ja kas mitte see polnud käestlastud võimalus...
 
illu 10. mai 2003, kl 22.48
Olen teinud aborti ja ega see eriti meeldiv kogemus polnud ja see jäi mul viimaseks korraks ka.Peale aborti oli küll valus. Kõht valutas nagu päevade ajalgi aqa see läks ruttu mööda.Veritsust ka kaua ei olnud.Minu esimene seksuaalne vahekord toimus 19 aastaselt.Sulle soovitus ära nii kergekäeliselt aborti tee minul oli üks laps juba olemas ja siis tegin abordi.Ei tea kuidas kellegi põhimõtted on aga mõtle hoolikalt läbi, kui seisad kunagi selle valiku ees!Jõudu.
 
illu 12. mai 2003, kl 14.49
Umbes 6 aastat tagasi tegin ning minumeelest pole see üldse meeldiv kogemus .Rohkem igatahes küll ei kavatse teha.Peale aborti oli valus küll sama tunne kui päevade ajal.Veritses esimestel päevadel üpris palju aga kaua see ei kestnud.Esimene suguline vahekord toimus siis ,kui olin 19 aastane.Enne kui aborti teed mõtle hoolikalt järele.Mina tegin abordi siis, kui mul oli juba esimene laps olemas.Muidugi iga inimese põhimõtted on selles vallas erinevad, kuid olgu mis on laps tuleks ikka sünnitada mitte kergekäeliselt aborti teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!