Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Soovitage...
 
--- 05. mai 2003, kl 16.25
... üks nunnu kingitus lapseootel emmele!
 
hiireke 05. mai 2003, kl 18.48
..tibatillukesed kingad või botased..või veel parem - näiteks kaks saunalina üks natuke suurem ja teine natuke väiksem..hästi pehmed ja armsad..:))
 
Tibi 05. mai 2003, kl 21.27

Hästi armas raamat on Helen Exley kinkeraamat "Sünni ime" - maksis vist saja krooni ümber. Mina kinkisin selle oma mehele sünnipäevaks,kui veel last ootasin. Raamat on täis tsitaate (n: Vastsündinud laps on kõikide asjade algus-ta on ime,lootus,unistus uutest võimalustest.) ja imearmsaid pildikesi. Väga sobiv kingitus tulevasele emale:)
 
Raa 07. mai 2003, kl 11.22
ära ainult mähkmeid kingi :/
Mõni kvaliteetne armas mänguasi, mis hiljem lapsele ära kulub? Just algusaegade oma. Või album, kuhu lapse pilte panema saab hakata. Stockis just vaatasin, et päris armsaid on.
 
sexikiizu 08. mai 2003, kl 13.40
ja kui raha rohkem sis on hea kink ka fotoaparaat et ta oma väiksekese esimesed liigutused ja sammud saaks jäädvustada :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!