Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Ei logerole
 
Ginger 05. mai 2003, kl 19.18
Saite mu´`st valesti aru.Tarbisin samuti teadmata,et ma rase olen.Praegu ei võta enam tilkagi.Aga pabin on selle 4 ndl.pärast.Ei otsigi teie kaastunnet-lihtsalt tahtsin teada,kas kellelgi on äkki sama probleem olnud?Olen juba 2 tervet last sünnitanud ja kavatsen ka selle lapse tervena ilmale tuua.
 
&&& 06. mai 2003, kl 13.42
Lase end kontrollida.minul oli ka nii ja räägisin arstile .mind uuriti ja see muideks võttab kaua aega ,aga kõik korras oli.
 
Kita 07. mai 2003, kl 09.52
Mina olin hädas peavalude ja tont teab veel millega. Arst soovitas klaas head punast veini juua iga päev. No mulle maitses, jõin lausa kaks klaasi. Siis kuu aja pärast selgus, et olen juba 2,5 kuud rase. Eks ma ikka ehmatasin natuke. Kuid rõõmustasin raseduse üle niivõrd, et ei lubanud endale mingeid muremõtteid teemal: aga äkki nüüd...
Viimase peal laps sündis. Ilus nagu jumal ja tark kah.
 
aitaja 08. mai 2003, kl 12.18
Sain teada alles 16 nädalal ja ka enne seda koguaeg alkoholi tarbisin.Praegu magab 2 nädalane igati terve-tubli ja kena poiss minu kõrval voodis.Ära nüüd nii palju ka pabista!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!