Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kas vahet poisi või tüdruku ootamisel
 
ootaja 06. mai 2003, kl 09.57
Küsimus sellepärast, et mul on 2 pisikest tüdrukut. Nüüd jälle rase (9. nädal), aga seekord on olemine kuidagi teistsugune - pole iiveldust, söögiisu pigem langenud, üldse pole nagu "raseda tunnet". Kusagilt kuulsin, et poistega pidi vähem iiveldama. On see tõsi?
 
mina 06. mai 2003, kl 13.12
ei ole tõsi. Minul on küll väga paha olla ja ootan poisi. samas tüdrukut oodates ei olnud midagi häda
 
ootaja 06. mai 2003, kl 13.20
Nii et mingi erinevus ikka on, ainult vastupidi?
 
vahet pole 07. mai 2003, kl 13.48
mul kaks totsut ja raseduse kulg oli mõlemaga täiesti erinev,kõik oli vastupidi ja olin täitsa kindel,et nüüd on poiss....kuniks ultraheli alasti tõde näitas:)Tõesti ei ole vahet ikka küll ...Nii,et,mis valesti,see uuesti...minu oma ema
pingutas enne mind nelja poisiga,kui lõpuks mina saabusin.....
 
oli vahe 10. mai 2003, kl 18.06
Minul just oli vahe, nagu alguses kirjeldati. Poisiga oli palju kergem rase olla, ehkki ta oli esimene laps. Tüdruk andis paar aastat hiljem endast varem ja pikemalt tunda (süda oli pikemalt paha jne) ja raskem oli teda kanda, jalgadele tulid veresooned ja pärast sünnitust tuli isegi posu juukseid peast! :-) Nüüd tüdrukul juuksed nagu mets!!
 
h 12. mai 2003, kl 02.14
mul ei olnud tüdrukut oodates küll ei iiveldust ega midagi ainult et näost olin kuidagi ära,hästi kahvatu ja öeldaksegi ju et tütar röövib ema välimuse
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!