Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
mure
 
Helen 06. mai 2003, kl 15.49
Kui raseduse esimestel nädalatel on väike verejooks kas see tähendab et kindlasti on midagi valesti.
 
ex 06. mai 2003, kl 17.12
Ei pruugi, aga võib. Mul oli sama häda ja niipea, kui avastasin, põrutasin paanikas tohtri juurde. Õnn muidugi, et ta eraarst oli, ei olnud riiklikku pidurit a al 2 kuud järjekorda.

Minul oli kõik korras. Ehk nagu arst seletas - emakas kohaneb uue rolliga ja koed lihtsalt reageerivad verejooksuga. Ma ei taha küll minna liiga intiimseks, aga tegu ei olnud otseselt suure verejooksuga, kuivõrd pigem sellise aeglase ja väga vähese immitsusega.

Aga loomulikult on alati targem karta kui kahetseda. Soovitan Sul kindlasti arsti poole pöörduda - enda ja beebi tervise ja raseduse turvalise jätkumise huvides.

Mul on alati olnud tunne, et mis puudutab lapseootel olemist, siis ei ole kaht identset rasedust. Mis minul oli lihtsalt organismi reaktsioon ja kohanemine, võib Sul midagi muud olla.
Küsi ja usalda selle ala asjatundjaid. Lihtsalt närveerimine ja tegevusetu suhtumine ei paranda ja muuda olukorda! Ja internet adekvaatset diagnoosi ei pane.

Soovin parimat!
 
helen 07. mai 2003, kl 12.49
Ex-ile.
Tänan vastamise eest.
Huvitav mix siis netis kirjutatakse,et on emakaväline rasedus kui on verejooks.
Ma kyll last ei taha kaotada.Ma homme lähen arsti juurde.
Kuid tore,et Sul kõik hästi läx.
 
Murelik 07. mai 2003, kl 14.58
Kui on tekkinud verejooks, tähendab see tihtipeale seda, et rasedus on katkemisohus. Sellise asjaga tuleb minna kohe arsti juurde, mitte homme. Kui varakult jaole saadakse õnnestub rasedust tihtipeale säilitada. Olen selle ise mitu korda üle elanud. Verejooksuga pannakse tavaliselt haiglasse, kuid kui kõik korras on ja rasedus normaalselt areneb lastakse kohe koju. Igal juhul mine kohe arsti juurde. Kõige parem on minna haigla vastuvõttu, sest seal saab arst su kohe läbi vaadata ja seal on ka ultraheli kohe olemas
 
Helen 08. mai 2003, kl 08.39
Mina lähen alles täna arsti juurde sest eile valvearsti juurde ei pääsenud kuna öeldi,et kõik numbrid on välja antud.
See ka proovin täna uuesti.
Loodan siiski et kõige hullem mu seisukord ei ole.
 
karka 08. mai 2003, kl 22.58
Kas tead täpselt, et need just raseduse esimesed nädalad on? Mõnel on raseduse ajal ka päevad. Minul oli katkemisohus loode ja vahest määris verega ja oli ka verejookse aga kõik läks lõpuks hästi, tuleb arstiga kontaktis olla, edu ja ilusat lapseootust sulle!
 
Jansa 09. mai 2003, kl 20.20
Tervitus, ma olen 19-aastat vana ja neljandat kuud lapseootel.Ma oskan teile soovitada mõningaid nippe:näiteks rasedana ei ole soovitav raskeid asju tõsta, ega tassida ka raskeid kotte, nii et andkem parem kaalukamad kotid meeste kanda.Järgnev soovitus on, et jalgrattaga sõita ei ole raseduse ajal soovitav, sest ratas tekitab sõites vibratsiooni, mis ei pidanud lootele kasulik olema.Aga leidub ka häid tegevusi, mis on kasulikud nii teile, kui ka lapsele, näiteks ujumine ja rasedate võimlemine.Kõike head teile:))))
 
Helen 26. mai 2003, kl 14.27
Vot minul siiski kahjuks rasedus katkes ja ma läxin kohe ka haiglasse kui hakkas suur vere jooks ja siis ultraheli ei näidanudki lootemuna enam ja mulle tehtigi puhastus ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!