Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kardan sünnitust
 
kassike 06. mai 2003, kl 17.15
Olen 22 aastane ja u. kaks aastat abielus ning me molemad abikaasaga unistame väikesest pojakesest voi tütrekesest. Aga mul on juba siis närvid läbi kui arsti eemalt näen. Ma kardan nimelt jubedalt vereproove ja süste jne. Ma pole juba ei tea mis ajast endale vereproovi teha lasknud. Süstist ma ei räägigi.
Niiet probleem selles, et kui ma juba vereproovi kardan, kuidas ma, siis sünnitusega hakkama saan? Loogiline, et kui rase olen, siis mingil kombel peab laps ikka välja tulema. Aga ma ei suuda ennast veenda ilma kaitsevahenditeta vahekorras olema. kas kellelgi on sarnane probleem olnud? Mida ma peaksin tegema?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!