Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Raseduse peetus
 
Karina 06. mai 2003, kl 19.09
Mure selline,mu rasedus peetus märtsis 15-ndal nädalal.Paraku tuli teha peale "sünnitust" ka puhastus.Nii vaimselt kui füüsiliselt peaks tervis korras olema,on olnud ka juba kahed päevad.Tahaksin teada,kui ruttu keegi on üritanud uuesti peale sellist sündmust rasestuda ning kuidas on läinud?Kui kaua peaks üldse ootama,enne kui mõelda uuele beebile.Ette tänades.
 
muski 07. mai 2003, kl 12.11
kui liiga vara uuesti jääd, siis võib ka uuel lootel tekkida katkemise oht lihtsamini, aga küsi arsti käest, lihtsalt helista ja küsi
 
.. 08. mai 2003, kl 13.07
Enne 6 kuud arstid ei soovita, katkemise oht suur, emakas peab taastuma.
 
p 10. mai 2003, kl 12.22
MInu arst ütles nii, et kui uuesti rasedaks jään, siis tähendab, et organism on selleks taas valmis. Ja mingist kuuest kuust juttu ei olnud. Endal katkes ka üks rasedus ja uuesti jäin juba kahe kuu pärast. Teisel korral pole olnud mingit veritsust ega komplikatsioone.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!