Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
sex raseduse ajal
 
Monika 07. mai 2003, kl 14.21
Kas sex raseduse esimestel kuudel on lubatud ültse või parem on seksist hoiduda.
Kas siis kui kõht ei valuta raseduse alguses kas siis võib uskuda,et mul siiski pole emakavälist rasedust.
 
muski 07. mai 2003, kl 14.42
on teatud perioodid, kus soovitatakse hoiduda sexist, vaata neid mõnest sellekohasest raamatust, inuarust oli ka selles raamarus juttu, mis antaks enõuandlast, kui lähed rasedust arvele võtma, kui üldiselt on sex lubatud kogu raseduse ajal.
 
evely 07. mai 2003, kl 14.44
Üldiselt sex ikka ei mõju halvasti raseduse esimesel poolel kuid kindlam on ikka sexita elada.
 
mina 07. mai 2003, kl 17.15
kõhu valutamine ei näita seda, kas on emakaväline rasedus või mitte. Arst ütles, et kõhnadel naistel valutab raseduse ajal kõht, nii või teisiti, kuna nemad tunnevad kohe kõhu kasvamist kuna rasva kihti neil ei ole
 
muski 08. mai 2003, kl 08.40
mul küll kõht ei valutanud, kuigi olin ka nii peenike.

EVELYLE

Sinu suhtumine on täiesti vale, kui soovitad raseduse ajal mitte seksida. Kindlasti tuleb seksida, see mõjub hästi lootele ja emale, kes saab tänu sellele olla rahulikum ja ka loode on seega tervem
 
Mari 08. mai 2003, kl 10.28
Evely

ka mina leian, et sinu soovitus justkui oleks ilma seksita kindlam, on täiesti jama . lootele on k6ik hea, mis rasedale hea on ja kui vahekorra ajal valusid ei ole, on see ainult positiivne. minu günekoloog soovitas koguni seksida! rasedus pole haigus!!!!

terv
Mari
 
kessu 09. mai 2003, kl 14.09
ei tea midagi,ma ka seksisin 8ndal rasedusnädalal ja oleks peaaegu lapse kaotanud....individuaalne.Kusjuures seksisime just tasa ja targu.
 
lugeja 11. mai 2003, kl 18.43
raamatus oli kirjas, et 3 esimesel kuul peaks olema ettevaatlik neil päevadel, mis langesid kokku lapseootusele eelnenud menstruatsioonipäevadega
 
ristik 12. mai 2003, kl 10.05
Mina seksisin ka rseduse 5 nädalal ja nüüd pean nädal, või kauemgi voodis pikali olema, et ära ei katkeks. Nii et vist täiesti individuaalne. Nüüd hoian vist eemale vähemalt niikaua, kui valud kaovad.
 
sixic 29. mai 2003, kl 12.37
Mul 8. nädal. Seksin ikka küll. Kui mul enesetunne hea ja ise tunnen, et kuidagi endale ja tibule liiga ei tee, siis ei tohiks see küll halvasti mõjuda. Seksist soovitatakse hoiduda, jah, nendel päevadel, millal oleks oodatav menstruatsioon (nii nagu lugeja ütles).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!