Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
1 visiit
 
hanna 08. mai 2003, kl 09.06
Ma lähen täna esimest korda naistearsti juurde,kas üldiselt on naistearstid kenad sellised ja ma ei peaks ültse hirmu tundma.
Kas hammbaarsti kardedakse rohkem kui naistearsti.
 
lena 08. mai 2003, kl 09.32
Dont worrie,be happy!
 
muski 08. mai 2003, kl 10.32
see on küll viimane asi, millele mõelda ja mille pärast pabistada
 
hanna 08. mai 2003, kl 10.38
Muskile...
Sul on seal siis hästi läinud kui arvad,et ei pea närveerima.
Ma äkki olen rase ja kes teab mida mu veri näitab.Veri näitab ju hiv viirust ja diabeeti ja kes teab mis mul kõik viga on...
Kas arstid on noored tavaliselt ja kumb arst parem on,kas noor või vana.
 
sexikiizu 08. mai 2003, kl 13.00
mina soovitan nooremapoolseid arste kui ise noor oled sest nad mõistavad paremini ja oskavad asju lihtsamalt selgitada... aga kartma küll midagi ei pea, sest enamasti on nad kõik toredad ja ma olen kindel et sul ei jää sellest mingit halba mälestust...
 
nipi 08. mai 2003, kl 18.54
kle, milles probleem. Kui sulle üks arst ei meeldi, mine teise juurde. Eraarstid on tunduvalt rohkem motiveeritud. Käin ise eraarstil ja olen sigarahul. Juba see et maksan pappi annab mingi kindlustunde.
 
anu 11. mai 2003, kl 15.40
oh Sa kullakene, ära närveeri igasugu haiguste ja asjade pärast, arst ju ka inimene ja saab aru. Kui oled noor, mine noorte-günekoloogi juurde.

Ja kui oledki lapseootel või põed diabeeti jne, on ju parem sellest teadlik olla, eksju? Varem või hiljem saad niikui nii asjast teada, kas siis kõht kasvab ette või langed koomasse. Mõlemal juhul säästad oma tervist, kui oled olukorrast teadlik!

Soovin jõudu ja julgust!
Anu
 
xxx 12. mai 2003, kl 15.02
ma lähen homme esimest korda,kuidas läks muidu!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!