Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
oksendamine
 
str 08. mai 2003, kl 16.16
Tere!

Tahtsin küsida, et kas kõik naised oksendavad raseduse ajal? mitmendast nädalast tavaliselt hakkab oksendamise vajadus ja kui kaua kestab?
 
nipi 08. mai 2003, kl 18.44
Oksendamine pole reegel. Olen kolmandat kuud rase ja oksendanud pole siiani, kuigi vahel on tunne et nüüd lähen. On pidev iiveldus. See on vahel päev läbi ja vahel möödub terve päev ilma. Käisin apteegist rohtu küsimas, öeldi et pole. Olin pisut šokeeritud kuna tänapäeval on ravimid praktiliselt iga asja vastu. Nüüd lohutan ennast vaid teadmisega et varsti see lõpeb.
huvi pärast küsin kas kellelgi on mingit vanaema tarkust või ravimtaime rasedusaegse iiveldamise vastu?
 
a 08. mai 2003, kl 19.53
apteegist soovitati mulle piparmünditablette ja see aitab küll
 
heli 09. mai 2003, kl 08.51
Oksendamine on suhteline. Esimese lapsega oksendasin kuni 4 raseduskuuni, see oli 12 aastat tagasi. Praegu ootan teist last ja käimas 33 nädal ja paraku oksendan siiamaani. Seega kõik on väga suhteline. Arst on küll kõikvõimalikud analüüsid teinud, kuid õnneks on kõik proovid korras olnud. Eks tuleb viimased ca 2 kuud veel vastupidada.
 
Britt 10. mai 2003, kl 14.06
Ise olen 8. nädalat rase ja ilma rohtudeta oleks vist ammu kokku kukkunud. Nimelt kirjutas arst mulle välja metoklopramiidi, mis hoiab oksendamast ja kiirendab seedimist. Mingil määral võivad nad ka loodet mõjutada kuid kahju pidi olema suurem kui loode ei saa piisavalt toitained ja kui naisel oksendamisest vedelikupuudus tekib...
 
tertsu 12. mai 2003, kl 20.34
Olen rase juba 21 nädalat ja oksendanud pole siiani. Alguses ajas veidi "krooksuma" kuid nüüd on seegi kadunud. Nii et kõik on individuaalne.
 
illu 20. mai 2003, kl 13.44
Esimest last oodates oksendasin küll see oli raseduse alguses ,kuid teist oodates ei oksendanud üldse see on suhteline kuidas kellegil.Üks töökaaslane rääkis, et tema oksendas pea kogu raseduse aja aga sellest ei pea ennast hirmutama laskma igaühel on see erinev.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!