Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kas mingi haiguse pärast,v6i rasedus..
 
Kati 08. mai 2003, kl 21.39
mul on päevad hiljax jäänud omajagu,ehk rase-see uudis olex suurepärane,aga kas raseduseajal hakkab rohkem voolust tulema(raseduse algul)väheke ebameeldiv l6hn ka...kas nyyd päevad siis mingi p6letiku pärast ära...suguhaigust ei saa olla......kas kellegil kogemusi...(arstile aeg kinni juba ka pandud)
 
sirtsponk 09. mai 2003, kl 11.42
Tegu võib olla küll rasedusega, sest raseduse ajal on normaalne, et voolus suureneb, mõnel alguses, mõnel keskel. Kui aga on selline halvalõhnaline, siis peaks kindlasti arsti poole pöörduma, tema teeb analüüsid. Aga rasedust saad ka kinitada testiga, kui sul see veel tegemata, need testid maksavad alates 30-40 kroonist. Saad vähemalt ühele asjale kindla vastuse. Kas aega kinni pannes ütlesid registratuuris, et võimaliku rasedusega tahad minna arstile. saad lihtsalt aja kiiremini, midu on ju järjekorrad meeletud ja haigus raseduse puhul tuleks kindlalt välja ravida, sest pikale veninud põletik võib olla kahjulik lootele.Aa lõhnast voolusel, et kergelt hapukas võib olla, siis on normaalne.
 
tähenärija 11. mai 2003, kl 14.31
ja, ning, ega, ehk ette koma ei panda, kulla laps!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!