Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Tahan last!
 
Miilu 09. mai 2003, kl 02.40
Mis siis teha,kui vaja alles elu alustada kuidagimoodi,aga soov last saada on nii suur, et iga kuu on masendus, kui päevad hakkavad. Isegi siis on kurb kui kõht täis süües paksem on...2a tagasi tegin aborti ja ei saa sellest kudagi üle. Nyyd on hea mees, koos veel ei ela aga plaane on kyll...ja last tahab ka tema suhteliselt palju...Minul on aga täiesti meeletu soov:P

btw ma olen 20a
 
heli 09. mai 2003, kl 08.48
Kui südamest väga tahad, siis küllap ta ka peatselt tuleb. Minul oli samas soov 2 aastat tagasi, isegi veidi rohkem. Ei kasutanud sellest hetkest enam mingeid n.ö beebipüüdmisvahendeid, kuid rasedaks paraku ka ei jäänud ja nii pea 1,5 aastat. Kui siis oma arstiga oli kokkulepitud aeg uuringuteks, et miks ei ole õnnestunud rasestuda, siis sellel päeval, kui läksin vastuvõtule olid päevad hilinenud ca nädala võrra, kuid seda oli ka enne juhtunud, seetõttu ei teinud ma sellest erilist numbrit.
Arsti juures ütlesin, et päevad on hilinenud, ja kui arst ultraheliga mind vaatas, siis leidis sealt meeldiva üllatuse. Olingi rase. Nüüd juulis peaks meil sündima pisipoeg.

Loodan, et ka sinul laabub kõik kenasti ja varem või hiljem on sul kindlasti võimalus kaisutada oma pisipõnni.
 
mina 09. mai 2003, kl 15.01
ma tegin aborti 1,5 aastat tagasi. nüüd aga plaanin last saada. olen 19
 
Ära oota-see tuleb ju nagunii 09. mai 2003, kl 15.31
Ära mõtle sellele,et tahad-see tuleb nagunii!Mina tahtsin nii väga 4 aastat+ uuringud ja siis,kui ma lihtsalt suure kurbusega hakkasin endale ütlema,et no kui ei saa last.Ja koheselt järgmisel kuul olingi rase-maiailma parima asi ja aeg!
 
katriine 09. mai 2003, kl 18.19
Ma ka 20 . Kui praktiliselt mõelda , siis oleksin pidanud peale gümn. lõppu kas edasi õppima või tööle minema , aga mõlemal mehega oli titeisu nii suur , et otsustasime pere luua .
Nüüdseks oleme abielus , kodus armas 6.kuune poiss, kes detsembris endale õe või vennakese saab.
Kui lapsed suuremad , olen piisavalt noor , et veel kooli minna või karjääri teha.
Miilu , kuula oma südamehäält !
 
Katri 09. mai 2003, kl 20.05
Tuttav tunne, see pettumus ja masendus, kui päevad tulevad. Aga püüa sellele mitte väga palju mõelda, otsi muud tegevust. Ja siis ühel päeval ootamatult avastad, et oledki rase.
 
d 10. mai 2003, kl 23.39
ma tahaks ka.... kuigi ka alles 20aastane. aga mina ei saa last sellep2rast, et mees ei taha. aga mina tahan veel rohkem t2nu sellele, et ma tegin aborti ja nyyd justkui tunnen, et see mees on mulle selle lapse v6lgu.... iga kord, kui ma sellele m6tlen, vajuvad suunurgad tuntavalt allapoole... ja seda, et kui vana Ta mul praegu oleks, mida Ta juba oskaks... kui see mees kavatsebki j22da selliseks egoistlikuks memmekaks, siis maksan kyll k2tte. mina arvestagu temaga, aga tema minuga- ei...
 
nipi 12. mai 2003, kl 12.55
sellest abordimasendusest peaksid sa üle saama. Ära häbene pöörduda spetsialisti poole. Kui sa selle probleemiga ei tegele areneb sellest depressioon. Laps tuleb siis kui selleks on õige aeg.
 
mirjam 18. mai 2003, kl 18.20
huvitav tähepelanek,kui mina oli 20, siis tahtsin ka just kangesti lasts aada.....tuleb välja, et paljudel 20-aastaselt sama soov
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!