Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
armid ja rebendid kõhul
 
P 10. mai 2003, kl 12.29
Kas keegi on raseduse ajal kasutanud mingit kreemi või vahendit armide ja rebendite tekke ärahoidmiseks? Kui siis mida ja kas neist ka tõesti abi oli?
 
Ronja 10. mai 2003, kl 13.12
Ise ei tea selle kohta kuigi palju, aga olen kuulnud, et mõned määrivad kõhtu beebiõliga. Pidi päris tõhus olema.
 
katriine 10. mai 2003, kl 15.09
Mul küll beebiõli ei aidanud ,kuigi alustasin õlitamist juba üsna varakult.
 
Margot 10. mai 2003, kl 23.13
Olen sünnitanud kaks last´,mõlemal korral hakkasin raseduse
algusest kasutama Aptoker Schelleri nisuiduõli peaaegu igapäev
ja iga hetk ,kui meelde tuli ja mul ei tekkinud ühtegi armi,
ega rebendit,kuigi teisel korral tuli seda kaalu rohkem juurde.
 
whyme 12. mai 2003, kl 11.05
Kreemi/õli võid ju kasutada aga 100% selle peale küll lootma jääda ei saa.
 
tirilimps 12. mai 2003, kl 14.02
Sellest on nii palju räägitud ja naised ikka ei tea, et armid on päritavad. Võib olla tekib neid vähem kui kasutada kreeme ja õlisid, ei tea.Igatahes on mõtekas vaadata om ema või vanaema kõhtu ja teha omad järeldused
 
Kati 12. mai 2003, kl 18.34
Päritav võib olla ainult omaenda hoolimatus enda keha suhtes, mitte armid. Kui nahk on tõesti kuiv, pole ime, et rebeneb. Ootan 40.ndl beebit ja olen viimasel 4 kuul kasutanud Avent kehahoolduskreemi (müügil apteekides). Enne seda 2 korda nädalas beebiõli. Beebiõli kasutamise lõpetasin ära just siis, kui hakkasin tundma, et kõht justkui sügeleks-kipitaks. Kreemitamise mõju oli kohene ja enesetunne muutus heaks.
Kui käisin kreeme valimas, soovitas apteeker ka nisuiduõli, et sisaldab palju E-vitamiini ja et on väga hea tagasiside olnud ... Võib-olla oleks isegi parem olnud. Ei tea.
 
Tihane 13. mai 2003, kl 17.53
Oh jah, praegu just arvutasin et kokku olen rebendite ennetamiseks investeerinud umbes 2500 krooni. Õnneks praegu käsil 37 nädal, nii et paju pole enam jäänud. Arme pole seni tekkinud, kuigi keegi ei ütle et nad ootamatult üleöö ei teki. Aha ma olen enndast parima andud et neid tekiks.
Kasutanud olen Gerda Spillmanui RAO õli ja Cicco, Mamma Donna kreemi ja Biotermi kreemi.
 
hardy 13. mai 2003, kl 21.45

Mu soovitus on, et kui kreemitate siis ärge unustage puusi ja reisi, vahel tekivad sebratriibukesed just sinna ja mitte k6hule.

Oled sa alles vaeva näinud Tihane:) Kui laps tervelt käes on siis v6ib tunduda et see polegi nii tähtis.
 
Lontrus 14. mai 2003, kl 12.46
Minul on juba üks laps ja ainult üks rebend. See on ka kenasti tuti sees peidus. Kui väga seda kitse ära ei raseeri ime peenikeseks siis välja küll ei paista.
Ei kasutanud mitte ühtegi kreemi. Elasin oma normaalset elu kuni kõht totaalselt ette jäi. Värske õhk jne.on kasulik.

Muide kas selle peale polegi mõelnud, et rinnad võivad ka rebeneda?! Endal sellist jama ei olnud, kuigi piima oli kõvasti. Sõbrannel jälle oli.
Mina ise kandsin mitte rasedate rinnahoidjat vaid hästi kvaliteetset sportrinnahoidjat ja uskuge mitte üks tilk piima ka läbi ei tulnud. Rinnahoidja istus nagu oma ihu. Seega rinnad väga ei veninud ka.Kuigi tervel kaks suurust suuremaks läksid.

Praegu ootan oma teist last, alles päris alguses.
 
täpike 14. mai 2003, kl 14.41
mul on üks laps,kreemitasin päris tihti aga ei aidanud eriti ainultkõhupeal on kaks väikest triipu muidu olen üleni armiline,puusad tagumik reied nii seesmine kui välimine külg,sääremarjad,rinnad nüüd olen kaalust alla võtnud ja armid on eriti koledad,nahk selline krobeline,laps on kolmene aga armid ei ole ikka päris heledaks läinud
 
küssa 14. mai 2003, kl 17.03

süda läheb pahaks lugedes kui koledaks naiste kehad pärast sünnitust lähevad.Kuidas te oma meestega voodielu jätkate saate?Tahab mees teid voodisse veel armilisena?
 
lapse ema 15. mai 2003, kl 11.05
Mina alustasin raseduse alguses kohe Mamma Green sarja kreemi kasutamist ja määrisin 2 korda päevas nii kõhule kui ka rindadele. Samas võimlesin iga päev peaaegu 8. kuuni ja käisin igal pool jala. Kulus kokku 3 tuubi kreemi -u.250 kr ja mingeid rebendeid küll ei tekkinud, kuigi mu emal on.
Tuleb ennast rohkem liigutada ja oma naha eest hoolt kanda, siis ei tohiks sellist asja ette ka tulla.
Süüa ei tohi kahe eest, pärast ei saa kilodest lahti. Ma ise võtsin juurde 12 kilo-see oli max kaal. Rinnaga toitmine võttis kaalu nii alla, et lapse 6. elukuul oli mu kaal veel väiksem kui enne raseduse perioodi.
 
Po 28. mai 2003, kl 10.39
Esimese lapsepuhul aitas see suur kreemitamine mind, kuid paraku teise puhul ei aidanud. Laps oli ka kilo võrra raskem. Igastahes lahendasin olukorra nii, et lasin teha nendele rebenditele (õnneks polnud palju) tätoveeringu ning olen väga-väga rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!