Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
vastake palun
 
murelik 11. mai 2003, kl 13.45
lugesin siit kellegi vastusest,et rasedustest ei näita esimestel nädalatel midagi.siis ei ole mõtet vist teha.....kuid ma tunnen,et mu rinnad on kuidagi suuremaks läinud...kas see võib üks raseduse tunnuseid olla......
 
maanteekass 11. mai 2003, kl 13.51
sellepärast ei pruugi nüüd küll kohe rase olla . nimelt on ka minul rinnad vahel suuremaks läinud, kuid rase pole olnud.
 
anu 11. mai 2003, kl 19.06
Võta asja rahulikult, närvitsemine ei aita midagi, kui oled juba rase, oled ju niikuinii. Menstruatsiooni eel on enamusel laistest rinnad pisut paisunud, paljudel pakitsevad ka.

Kõige parema vastuse oma küsimustele saad ikka arsti käest, kust mujalt. Arstidel on palju erinevaid meetodeid raseduse varaseks tuvastamiseks käepärast - pissiproovist vereproovi ja ultrahelini. Ka saad siis kellegi asjatundjaga rääkida. Meie siin saame ju niisama moraalseks toeks olla, hea meelega. Vastust küsimusele, kas oled rase või mitte, Sa paraku siit ei leia!
Kena nädalat!
 
G 12. mai 2003, kl 12.10
Uued rasedusetestrid näitavad raseduse ära juba ka sellel päeval kui päevad oles pidanud algama aga pole alanud. Samuti pole vaja oodata hommikuni, et siis hommiku esimene piss peaks olema mis testitakse. Uued on sellised , et teed millal tahes ja 1 minuti pärast on näha kas oled rase või mitte.

Ise tegin just eelmine laupäev ja üle olid päevad kuue päevaga. Ootan beebit. Test on 99%.
Asjad on kõvasti edasi arenenud. Esimese lapsega oli veel selline rasedustest, et ootasid seda hommikupissi ja siis paari tunni pärast alles said tulemuse.

Osta selline ja ära piina ennast niisama.
 
kati 15. mai 2003, kl 10.25
Noh ega see arst ta ka nüüd alati ei oska aidata,ei ole ültse nii,et arst aitab.
Näitaks minu puhul arst ei oska ultraheli pildi järgi öelda,kas rsedus on katkenud või mis värk on...
Aeg ainult toob asjadesse selgust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!