Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kuidas jääda rasedaks
 
Titi 12. mai 2003, kl 12.23
Kuna paljud siin küsivad ikka ja jälle ühte ja sama asja siis mõtlesin, et kui kirjutan selle asja kohta omad kogemused ehk aitab paljusid.

Mina olen oma teist last proovinud valmis teha mitmeid aastaid ja alles hiljuti olin arvamusel, et ilmselt ma siis pean sellest mõttest loobuma.
Siiski otsustasin ma käija läbi ka põhjaliku kontrolli. Selgus , et kõik on ok. Samuti saatsin oma mehe arsti juurde. Temaga oli ka kõik ok.

Naeruväärne on, et mul ometigi on üks laps olemas peaks nagu teadma kuidas asi käib aga näete tuli välja , et ega ikka ei tea küll.
Alustame kasvõi nende päevade arvutamisest millal võiks rasestuda. Mõõtsin hoolega temperatuuri ja ja arvutasin päevade järgi, et millal see tähtis hetk siis kätte jõuab. 24-36 tundi on võimalik rasestuda muuseas. Noh asi oli juba tragikoomiline sest me tõesti TEGIME seda last nagu tükitööd.

Siis läksingi eraarsti juurde ja tema soovitas osta ovulatsioonitest. Ostsin ja tegin ja see mida test näitas oli kaugel sellest mida päevade järgi arvutasin.
Egas muud kui jälle tööle. Lisaks seisin peapeal ja rohkem meenutas asi tsirkust, nalja sai kõvasti.

Nalja tulemus on see, et päevi ei tulnud ja tegin rasedustesti mis näitas, et ootan beebit.

Kas te kujutate ette kui lihtne see siis oligi ja ma olen 6 aastat üritanud tulemusteta. Mõtlesime mehega, et kuidas on võimalik, et me JUST sellel päeval pole siis kunagi sattunud vahekorras olema kui oleks võinud lapsi saada.

Mõni siisn väidab kindlasti, et igapäev on vahekorras aga tegelikult see ilmselt enamusel on siiski teisiti. On päevi kui on väsinud või lihtsalt ei huvita.

Niisiis kõik kes väga beebit igatsevad . Ruttu ovulatsioonitesti ostma.
 
anu 12. mai 2003, kl 13.50
Tänan nõuande eest! Ei plaani küll praegu rasedust, aga kes teab, võib-olla ühel päeval on just Sinu nippi vaja!

:o)
Sunshine to you
 
marie 13. mai 2003, kl 10.24
Palju OV test maksab ja kas see on ühekordseks kasutamiseks?
 
Titi 13. mai 2003, kl 12.07
Mina ostsin testi Soomest ühest marketist, samas riiulis tampoonide jne. asjadega. Pakis oli 5 tükki ja maksis 28 eurot ( kallis lõbu). Iga tikk on ühekordseks kasutamiseks. Kasutamine on lihtne. Pissid ühe otsa peale ja natukese aja pärast on näha, et kas on hägune triip ( pole veel päris õige aeg) või tugev triip siis on täpselt õige aeg.
Orjenteeruv ovulatsioon on naistel kõikuv ( oleneb mensu tsüklist) aga öeldakse , et 11-14 päev. Minu puhul aga oli lugu sedasi, et päevad mensu algamisest kuni teiste menssude algamiseni on 28 päeva ja ovulatsioon oli hoopiski 15 ndal päeval.
Loodetavasti selgitasin asja.
 
tiia 14. mai 2003, kl 12.18
Tegelikult võis see ka asjade kokkulangemine olla :) Ka täiesti normaalsetel tervetel inimestel võib rasestumine võtta väga kaua, isegi kui nad on täpselt õigel päeval vahekorras...
 
mai 14. mai 2003, kl 18.15
MIna küsisin Tallinnas apteegist ka ov testi hinda ja see oli (nädal tagasi) 125 eeku
 
mai 14. mai 2003, kl 18.17
MIna küsisin Tallinnas apteegist ka ov testi hinda ja see oli (nädal tagasi) 125 eeku
 
mai 14. mai 2003, kl 18.17
MIna küsisin Tallinnas apteegist ka ov testi hinda ja see oli (nädal tagasi) 125 eeku
 
kordus 16. mai 2003, kl 12.41
korrataaaaaaaaa
 
Kajija 16. mai 2003, kl 13.45
See oli sul suur juhus lihtsalt mitte ov. testi teene. Ov. testid on väga ebamäärased, selliseid osades maades üldse ei kasutatagi ni suure vea tõttu. Paljud on neist praagid ja igal naisel ei näta sugugi õieti. kui iga 3 päeva tagant seksida oletava ov. aegu, siis pole küll midagi muud vaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!