Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
rasedus ja pillid
 
lilleke 12. mai 2003, kl 13.27
Selline asi et kohe peale päevi unustasin pilli võtta..ja nüüd hilinesin ühe korra päris kõvasti pilli võtmisega.
Kuna teoreetiliselt on võmalik et olen rase (endal on millegi pärast selline sisetunne ka) Kas pillide edasivõtmine võib lootele halvasti mõjuda? Kas targem on see pakk pooleli jätta ja kui selgub et pole rase pärast päevi uuega alustada?
 
Kati 12. mai 2003, kl 18.27
Pillide võtmine mõjub lootele kohe päris kindlasti halvasti - tegemist on ju just raseduse vältimiseks mõeldud tablettidega, seega otseselt lootevastastega. Soovitaks teha testi esimesel võimalusel - apteekides on müügil ka nn 10-päeva testid, millega peaks saama targemaks juba 10 päeva möödumisel rasestumisest.
 
malena 12. mai 2003, kl 18.55
Kati.........kas sa ei ole pillide infolehelt lugenud, et rasestumise korral ei avalda pillid lootele mingit kahjulikku mõju, iga tänapäeva naine peaks seda teadma, ei ole mingil moel tõestatud , et pillid on lootele kuidagi kahjulikud, aga enne kui paki pooleli jätad käi ikka arsti juures ära või tee test.
Kallid naised, lugege pillide infolehti!!!!!!!!!!!!!!
 
Kati 13. mai 2003, kl 12.16
Ei ole pillide infolehega kokkupuudet olnud kuna kasutasin spiraali. Kuid arstidega on küll kokkupuuteid olnud ja nende jutu järgselt küll rasedana rasedusvastaseid tablette ei sööks.
 
Miilu 13. mai 2003, kl 15.35
nendel tablettidel,mida mina sõin oli kyll juurde kribatud, et kui tekib raseduse kahtlus, siis tablettide võtmine koheselt katkestada...Nii et pole midagi nii, et alati on ühel õigus ja teisel mitte;)
 
Matou 13. mai 2003, kl 22.43
ei tea kõikide pillide kohta, kuid need,mida mina kasutasin, olid need hormoonid, mis organismi ära pecid ning organism arvas, et oled rase. seepärast takistaski rasestumist. järelikult: rase+pillid=topeltrase?
 
nipi 14. mai 2003, kl 16.23
Minu meelest on infolehel öeldud ka et rasedusekahtluse korral pille mitte edasi võtta. Kui sa tahad et sa kindlalt ei rasestu siis hoia omal tagataskus postinori tabletid. Ikka juhtub et pill ununeb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!