Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
tselluliit
 
hellik 13. mai 2003, kl 23.56
olen mures, et kuidas vabaneda tselluliidist.olen proovinud igasuguseid kreeme,õlisid,kuid ei aita.palun aidake kes teab kuidas sellest vabaneda.
 
to hellik 14. mai 2003, kl 07.49
,,,mis mõttes see peaks su raseduse või tulevase sünnitusega seoses olema???Või kardad,et tselluliidi olemasolu pärsib laste saamist,et mehe jaoks nagu mitte atraktiivne ja spermapoisid jäävad eustumata või???Krt....võiks ikka rubriiki rohkem oma pseudaprobladega jälgida!
 
kuks 14. mai 2003, kl 10.23
Vaata ette tselluliit on päritav. Mõningatel juhtudel koguneb ajudesse ja takistab normaalset mõtlemist. Uuri välja kas su vanematel on tselluliiti. Kui vastad jah siis ongi värk selge.
 
katja 14. mai 2003, kl 13.24
huvitav, miks see teema raseduse all on? tahtsin lihtsalt öelda,
sel ajal on tselluliidikreemid keelatud, kui ei taha katkemisega riskida.
 
epp 15. mai 2003, kl 22.15
Mina hakkasin kaalujälgijaks. Võtsin alla 6 kg ( jõin ohtralt vett ka) ning tsellukas oligi läind.
 
Kaisu 20. mai 2003, kl 12.47
Tselluliidikreemidest ja õlidest ei olevat üxi mingit kasu.Lisax pead veel mõistlikult sööma,sportima jne.Ainult kreemi imele lootma jääda on küll mõttetu.Muidex ratsutamine teeb taguotsa ilusax.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!