Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
tahan väga tütart
 
täpike 14. mai 2003, kl 14.52
mul on üks poeg ja tahaks teist last aga ma ei taha teist poega,oskate öelda kuidas oleks võimalus saada tütart? kas raseduse alguses on võimalik kindlaks määrata lapse sugu?
 
M 14. mai 2003, kl 16.03
ei, see ei ole eestis ja kogu maailmas lubatud, et valid endale lapse soo järgi oma suvalisest tahtsest..see on ju ebahummaanne..kui su oma laps siis mis vahet on mis sugu ta on ju? Vist saab ainult med. näidustustel, et kui on teda, et kas siis tüdruk(geneetiliselt XX) v poiss(XY), sünniks kindlasti muidu mingi puudega..aga ma ei tea kas seda eestis saab..
 
nipi 14. mai 2003, kl 19.35
Äkki leidub lastekodus mõni armas tüdrukutirts, kes tahab omale väga ema?
 
kk 15. mai 2003, kl 09.34
Mul oli sama soov.Olen neljandat kuud rase,eile käisime UH ja küsisin arsti käest kah sugu .Köik asjad viitasid poisile.No mis teha,laps on laps,kuigi hinges lootsin ,et äkki on tüdruk.Raseduse algus oli kah teistsugune kui esimesega.Olin isegi nime valmis mõelnud aga see selleks.Oleks kah tahtnud tutte,pitse,satse.Kuid ikkagi olen ma õnnelik,sest kõik on ju hästi.
 
pipi 16. mai 2003, kl 11.10
Kle, oled seda juttu kuulnud et tütred sünnivad armastusest...:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!