Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Jube teema(mina pole autor)
 
Jessica 14. mai 2003, kl 15.43
KOhe kohe peaks mul laps sündima... tüdruk.... loodame, et tuleb nunnu laps... nimeks tuleb kaneep(keinep)
või siis moonipiim(mouneipeim)....peale sünnitust lähen nurga taha ja tõmban veits savu ninna... siis olen pilves, see mulle meeldib.... mõnus on olla, lähen palatisse ja suudlen oma last suule, põsele, kõhule, vitule... lükkan keele tema noorde vitukesse... ta hakkab nutma... see on kaif! ma seon tal suu kinni.... ma lükkan oma näpu talle vittu... nii sügavale, kui saan.... ma läheb näost punaseks.... ja võtan kleeplindi suult... ta pistab kisama... ma suudlen seda ja ütlesksin, et ta rahuneks.... ra rahuneb.... mu mees tuleb sinna.... ta leiab minu mu lapse juurest... ta hakkab minuga mölisema.... kuid lõpetab kohe, kuna ma ütlen talle, et tema tuleks kah kampa... ta tuleb... ma ajan tal kõvaks, et ta oma riista lapse sisse saaks lükata.... lapse @!#$ on veel väikene.... mu mehe riist ei lähe sisse... lõpuks ikka läheb.... ta paneb jogurtit oma riistale, et see libedam oleks... ta liigutab oma riista edasi-tagasi.... laps hakkab nutma, ma löön teda...ta hakkab kõvemini nutma.... ma teen talle kõdi... ta hakkab naerma.... ma arvan, et tal on mõnus olla....


jne jne jne jne...
jube lugu... eks... sain selle ühest inglise perefoorumist...endal ajas küll judinad peale... mis arvate sellest jutust? seal olid pildid kah, kuid piltide pilte ei saanud copyda.... ja koha nimi pole kah meeles... käisin ülikooli arvutis seal....
 
vastrik 14. mai 2003, kl 15.47
issand kui haige lugu. Seda tuleks copy-paste'da hoopiski kuhugu politsei lingile, voi saata politsesse selle jututuba link. Jakk! Vastik hakkas.
 
Jessica 14. mai 2003, kl 15.57
Ma oleksin seda ammu teinud, kui see oleks eestis valminud... mina lihtsalt tahtsin nädata, kui jubedad võivad inimesed olla..
 
Jessica 14. mai 2003, kl 15.58
Ma oleksin seda ammu teinud, kui see oleks eestis valminud... mina lihtsalt tahtsin nädata, kui jubedad võivad inimesed olla..
 
nipi 14. mai 2003, kl 16.06
kle,Jessica
see et lugu on vastik, on selge ,aga ei maksaks seda siiski siia üles panna.
 
appiiii 14. mai 2003, kl 17.12
MIKS???
miks sellisei perverssuseid üldse kirjutatakse, kes seda jama siis kirjutas?
jõle vastik hakkas, tuju terveks momentaalselt rikutud:(((((((((
 
kiisuke auh 14. mai 2003, kl 18.31
to nipi: kle mine TÕESTI tegele millegi kasulikuga. kuhu sinu meelest sellist juttu üldse paslik panna on???
 
nipi 14. mai 2003, kl 18.34
to kiisuke auh: just nimelt "kuhu sinu meelest sellist juttu üldse paslik panna on???"
 
kiisuke auh 14. mai 2003, kl 18.37
sa ei saanud must aru:sina kirjutasid, et lugu on vastik, selge see, aga et SIIA foorumisse ei oleks mõtet olnud seda panna.mina küsisin, et kus sinu meelest paslikum koht siis on?
 
nipi 14. mai 2003, kl 18.52
to kiisuke auh: kas sinu meelest on normaalne panna mingi perverssus copy-paste foorumisse mille alapealkiri on "rasedus/sünnitus"? Point on selles et sellist asja ei pandagi kuskile üles, sest see on äärmiselt perversne.
 
kkisuke auh 14. mai 2003, kl 20.51
no vot,täiesti nõus. aga kui inimene(antud juhul jessica) tahab selle näite abil foorumi lugejatele veel kord tõestada, KUI perverses maailmas me ikkagi elame, siis miks ta ei võiks oma pahameelt ja hukkamõistu meiega jagada?
 
kiisuke auh 14. mai 2003, kl 21.08
kuigi...jah, ta oleks võinud ka foorumisse lingi üles panna räige teksti copy-paste`iga siia toomise asemel, seda küll..
 
Triin 18. mai 2003, kl 01.03
JAH, Peedofilid on jubedad!

Aga miks teie seda arutade selles foorumis teema sünnitus/rasedus, mina ei mõista.
 
illu 20. mai 2003, kl 13.35
Kuulge inimesed kas teil aru raasu ka peas on see on ju nõme ,perverssne,siia see küll ei sobi ja kas üldse kuhugi!!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!