Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
milline ma pärast välja näen?
 
Argpüks 15. mai 2003, kl 20.04
Olen 22a. ja mees tahab hirmsasti titakest. Mul on aga mitmeid hirme- kui suur on umbeski mu kõhu ümbermõõt sünnituse ajaks, kui praegu on mu keskkoha ümbermõõt 62 cm?Millest see veel sõltub peale lapse suuruse? Ja kui suureks muutuvad rinnad? Kannan D-korvi ja mul on praegugi raske rinnahoidjat leida. Ja kas on tõsi, et kõht ei kaogi kohe peale sünnitust ära? Mees väidab, et tema exnaine oli veel mitu nädalat pärast sünnitust kõhuga.
 
tea 15. mai 2003, kl 20.20
Figuuri taastumine sõltub sinust: kui hakkad pärast sünnitust trenni koheselt tegema, siis oled omas figuuris varsti tagasi.
Rinnad lähevad raseduse ajal suuremaks, kuid pärast imetamise lõppu taastuvad jälle ära.
 
epp 15. mai 2003, kl 22.11
Haa, haa..... mitu nädalat!!! Mõni ei saa kõhust veel aasta möödudeski lahti.
 
mina 16. mai 2003, kl 08.59
kõik oleneb ikkagi inimesest. Mõnel taastub figuur koheselt, teine peab jälle palju vaeva nägema. Mul endal peale sünnitust küll mingit kõhtu ei olnud, aga tean tuttavat, kellel oli kõht peale sünnitust sama suur, kui rasedana
 
preili 16. mai 2003, kl 09.34
arvan, et sa oled liiga noor või pole valmis selleks ohverduseks, muretsed ainult oma keha ja väljanägemise pärast. Kõik sõltub inimesest endast, milline ta välja näeb. Peaasi, et ei näljuta end ja last raseduse ajal ja laps sünnib terve.
 
muski 16. mai 2003, kl 09.49
kui sa jah selliste asjade pärast muretsed, siis on sul vara last sünnitama hakata
 
mimi 16. mai 2003, kl 10.49
Jah, hetkel pole sa ilmselt veel valmis lapse saamiseks. Küll aga saad juba praegu hakata selleks valmistuma. Kui sa tahad, et su keha pärast rasedust (tulevikus) vanasse suurusesse tagasi tõmbaks, siis hoolitse, et oleksid enne rasedust heas füüsilises vormis ja treeni hoolega kõhulihaseid. Kui kõhulihased on enne rasedust nõrgad, on pärast tõesti raskem vormi saada.
 
Hernekepp 16. mai 2003, kl 13.09
Minu sõbranne on küll kena ja sale, tal on kaks last. Tal on olemas ka ex mees kes on laste isa. Vaat see laste isa jättis ta sp. maha, et tema meelest oli mu sõbrants paks !!!! ja rikkale mehele oli ju ometi a'la 18 aastaseid hernekeppi meenutavaid tulijaid küll.

Sõbranne oli isegi rasedana sexikas. Sa uuri välja miks see sinu mees oma ex naise maha jättis. üks asi on see mida ta ütleb ja teine asi see mis on tõelised süüd.

Kui ta vahetas veninud kõhuga naise sinu kui saleda vastu siis mõtle selle peale,et kui sa kohe sama peenikene välja ei näe peale sünnitust, äkki lähed sinagi vahetusse.

Mõningatel eesti meestel näikse olevat huvitav mõttestiil, et naine sünnitagu neile kari lapsi, nähku hea välja ja kodu olgu ka korras aga suurim kõigist nõudmistest on see, et tissid olgu suured ja keha kui 18 aastasel ikka ja igavesti.
Ainult mees võib kasvatada õllekõhu jne. Kui raha on siis võib ise olla kui lodev tahes aga nõudmised naiste su´htes on sellegipoolest väga kõrged.
Vaadake kasvõi meie mees poliitikuid. Noored mehed ja vormist väljas. Tuleb noor mees ametisse , on sportlik jne aga paari aasta pärast on lödisev jne.

Niisiis ma sinuna veel ei sünnitaks.Uuriks tausta.
Ise olen pisut ülekaaluline ja mu mees ei ole MITTE KUNAGI söimanud mind jämedaks jne. Ise tean, et trulla olen. Noh ma ei laseks endale öelda ka , küllap ma juba mehes ka vigu leian kui vaja on.

Sulle hirmutamiseks. Esimese rasedusega võtsin juurde 25 kilo. Imetades need küll kõik kadusid aga mõtle kas oled valmis selliseks kaalutõusuks.
 
Argpüks 2 07. märts 2019, kl 08.26
haha ma ka otsin meest
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!