Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
segaduses
 
mõiks 15. mai 2003, kl 21.22
ma tea kas siia sobib. aga ma täiesti segaduses. käisin pelgus naistearsti juures. ma ei taha veel last ja pole kunagi aborti teinud aga elan oma mehega juba 5 aastat koos. olen 27 a vana. ja arst küsis mult. "kas te kunagi tahate last ka või" pagan. ma ei osanud nagu muud kosta kui vaid, et kunagi kindlasti. mis vahet ma veel ei taha. või ikka juba peaks nagu sellega tegelema:(
 
nipi 16. mai 2003, kl 12.22
ära lase ennast arsti jutust loksutada. Ma ei saa aru kust võtavad arstid omale õiguse teha selliseid kommentaare? See pole mitte kellegi asi, millal sina omale lapse muretsed. Kuna sina teda kasvatad ja tema eest hoolitsed , siis on see sinu ja ainult sinu otsustada.
alates 35 tekivad muidugi juba riskifaktorid, kuid seni ei tohiks mingit muud muret olla. Mina näiteks olen 30a ja ootan kolmandat kuud esimest last. Olen samuti mehega 5a koos elanud. Kõik õiendasid mu kallal et mida ma ootan veel. Mina ütlesin täiesti tuima näoga:"iga asi omal ajal."
 
kuulmiseni 19. mai 2003, kl 09.14
olen nipiga samal arvamusel,seda otsustad ikka sina mitte keegi teine
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!