Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
1 munajuhaga rasestumine
 
Kressu 16. mai 2003, kl 10.58
Olen kuulnud selliseid hirmulugusid, et ei tea mis arvata. Mis teie olete kuulnud, mis vastab tõele. Variandid mida olen kuulnud
1) rasestuda saaks ainult üle ühe kuu
2) tegelikult ka iga kuu, aga lihtsalt rasestumise aeg on hästi lühike võibolla ainult 1 päev kuni tund aega ovulatsiooni ajal.
3) kui teine munajuha on normaalse läbitavusega, siis emakavälise kordumise risk väiksem.
Palun aidake, sest olen ikka parajalt paanikas.
 
M 16. mai 2003, kl 13.05
rasestuda saaks ainult üle ühe kuu..see on õige..aga rasestuda saab ja mõned naised on 3last sünnitanud niimoodi..nii et muretsemiseks veel rohkem paanikaks pole põhjust
 
mampsel 16. mai 2003, kl 13.42
Samad sõnad: ära muretse. Minagi algul pabistasin, kuid rasestusin peaaegu koheselt.
 
maris uussaar 19. mai 2003, kl 13.35
see on nii põnev jutt. keegi võiks veel midagi selle sarnast kirjutada. ma olen ise ka ühe korra sünnitanud ja saa aru see oli mingi kesksoost elukas. igatahes mulle meeldib olla rase.
 
maris uussaar 19. mai 2003, kl 13.36
see on nii põnev jutt. keegi võiks veel midagi selle sarnast kirjutada. ma olen ise ka ühe korra sünnitanud ja saa aru see oli mingi kesksoost elukas. igatahes mulle meeldib olla rase.
 
"ime"ema? 24. mai 2003, kl 13.41
Paanikaks pole küll põhjust.
Mina sünnitasin kummagi juhata.
Mõlemad munajuhad olid kinni pandud (tahtlikult) ja ometi rasedus tuli täiesti loomulikul teel.
Kuulake vähem arste, ärge laske ennast hirmutada!
Olge pingevaba ja uskuga, siis pole probleeme mingeid.
Kõike head!
 
tre! 24. mai 2003, kl 18.17
Kuule ime-ema, mind väga huvitab kuidas sa rasedaks jäid ilma ühegi juhata, sünnitada sa ju võisid ilma munajuhadeta, kasvõi ilma munasarjadeta.Ärge ikka päris kägu ka ajama hakake mures inimesele. Ja see,et üle ühe kuu ainult rasedaks sel puhul jääb pole ka tõestatud (et munarakk valmib kindlalt iga kuu teises munasarjas).Kõige parem `rohi`on hästi rahulik olla, sellele pidevalt mitte mõelda ja kui aasta jooksul midagi juhtunud ei ole uuesti arsti poole pöörduda ja kuulata mis temal öelda on. Kui oled (-te) kindlalt otsustanud last soetada on kõige suuremad vaenlased stress, närveerimine ja sellest pidevalt mõelda siis võib olla kindel, et seda ei juhtu nii pea. EDU TEILE!
 
krokodilla 28. mai 2003, kl 00.25
rasestuda võib ka sel juhul iga kuu! spetsiaalselt küsisin arstilt peale opi, et kuhu see teine munarakk kaob, kui juha pole. pidi, huvitaval kombel, allesolevasse juhasse kondama. päris tõsiselt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!