Rasedus
1 munajuhaga rasestumine
Kressu 16. mai 2003, kl 10.58 |
Olen kuulnud selliseid hirmulugusid, et ei tea mis arvata. Mis teie olete kuulnud, mis vastab tõele. Variandid mida olen kuulnud
1) rasestuda saaks ainult üle ühe kuu
2) tegelikult ka iga kuu, aga lihtsalt rasestumise aeg on hästi lühike võibolla ainult 1 päev kuni tund aega ovulatsiooni ajal.
3) kui teine munajuha on normaalse läbitavusega, siis emakavälise kordumise risk väiksem.
Palun aidake, sest olen ikka parajalt paanikas.
1) rasestuda saaks ainult üle ühe kuu
2) tegelikult ka iga kuu, aga lihtsalt rasestumise aeg on hästi lühike võibolla ainult 1 päev kuni tund aega ovulatsiooni ajal.
3) kui teine munajuha on normaalse läbitavusega, siis emakavälise kordumise risk väiksem.
Palun aidake, sest olen ikka parajalt paanikas.
M 16. mai 2003, kl 13.05 |
mampsel 16. mai 2003, kl 13.42 |
maris uussaar 19. mai 2003, kl 13.35 |
maris uussaar 19. mai 2003, kl 13.36 |
"ime"ema? 24. mai 2003, kl 13.41 |
tre! 24. mai 2003, kl 18.17 |
Kuule ime-ema, mind väga huvitab kuidas sa rasedaks jäid ilma ühegi juhata, sünnitada sa ju võisid ilma munajuhadeta, kasvõi ilma munasarjadeta.Ärge ikka päris kägu ka ajama hakake mures inimesele. Ja see,et üle ühe kuu ainult rasedaks sel puhul jääb pole ka tõestatud (et munarakk valmib kindlalt iga kuu teises munasarjas).Kõige parem `rohi`on hästi rahulik olla, sellele pidevalt mitte mõelda ja kui aasta jooksul midagi juhtunud ei ole uuesti arsti poole pöörduda ja kuulata mis temal öelda on. Kui oled (-te) kindlalt otsustanud last soetada on kõige suuremad vaenlased stress, närveerimine ja sellest pidevalt mõelda siis võib olla kindel, et seda ei juhtu nii pea. EDU TEILE!
krokodilla 28. mai 2003, kl 00.25 |
Lisa postitus