Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kunstlik viljastamine...
 
Lo 16. mai 2003, kl 12.49
TERE KÕIGILE !
Mul küsimus järgmine,nendele,kes on teinud läbi IVF-i, kas te olete nii ravi ajal,kui ka peale raku siirdamist teinud SUITSU või on see kategooriliselt keelatud ja mõjub kohe väga rasestumisele(st.et jääb pidama)
Kevadet,
...
 
M 16. mai 2003, kl 13.07
kui sa lähed kunstlikult viljastama ennast..siis see tähendab et sa ju väga tahad last, kaua oled proovinud ja välja pole tulnud... miks sa siis veel suitsetad..paned oma nii väga oodatud ja kalli lapsuke tervise ohtu?
 
lo 16. mai 2003, kl 13.40
plaanin sügise poole teist korda minna,aga närv on koguaeg nii must,et ei suuda suitsust loobuda,tunnen,et see rahustab mind,aga loomulikult ma mõtlen oma tulevasele lapsele ja ei taha kudagi talle halba ja nii väga tahaks rasestuda...
(mul nimelt munajuhad ära lõigatud ja ilma kuntslikuta enam kudagi ei saa)
päikest
 
suitsetaja 16. mai 2003, kl 16.22
Mina ka hirmasti kartsin kui rasedaks jäin ja ei suutnud päevapealt suitsetamisest loobuda...enne kui rasedusest teada sain tõmbasin ikka päris kõvasti. Ja mis seal salata, ka hilisema raseduse ajal võtsin mehe käest aegajalt kõhvi. Lugesin, et suitsetajate lapsed pidid olema enneaegsed ja pisipisikesed. Minu poja sündis tähtajast 18 päeva hiljem ja oli ikka päris suur.
 
nipi 16. mai 2003, kl 18.50
lugesin hiljuti kuskilt et mingi uuringu tulemusena oli suitsetajate imikute hulgas on täheldatud rohkem äkksurma juhtusid. Parem karta kui kahetseda. Ise jätsin juba kaks aastat tagasi maha. Soovitan kõigile sest tervis on väärtuslik.
 
marka 18. mai 2003, kl 18.14
minu arst ütles mulle otse, et suitsetamine on väikseim riskitegur üldse ja et tema soovitab parem see suits-kaks ära teha, kui käia närvilisena ringi, ja see on hoopis lollem variant
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!