Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kurb
 
murelik 16. mai 2003, kl 15.31
Nojah meilgi oli laps planeeritud, mõttes ettevalmistused tehtud. Ja kui see päev siis kätte jõudis ja mehele teatasin, ütles tema PALJU ÕNNE ja vaatas juhmi näoga otsa(kooselu 5a).
Võttis MÕTLEMISAEGA ja teadustas hiljem et ta polevat valmis veel selleks ja küsis MIS SA NÜÜD TEED?
Nojah mina peast rase panin nutu maha ja olin varbaotsani ära solvatud. Edasi läks nii, et hakkas kuidagi tihti väljas käima ja kodust ära olema, minust eemale hoidma. Seda oli varemgi toimunud aga sellest nagu pahandusi ei tekkinud sest ma ei tahtnud lihtsalt tema sõpradega "jooma" minna. Seekord aga oli teisiti naiselik vaist ütles et midagi on "viltu". Ja oligi ..... leidis uue armastuse /nii ta ütles/ , et sa oled rase ja igav on kah sinuga, paksuks oled kah läinud /lausa sangad küljes/, teine aga ilus , sale, kogu maailm läheb kahekordseks kui teda näen , tema sõnad. Veel kas ikka oled rase sul pole kõhtugi /vaene mees kõht tuleb hiljem!!!!/ Jne. jne.
Tulid riiud, sõimamised väljaviskamised /mina teda/.
Vara jagamine.
Olin kõige õnnetum inimene maapeal.
Paar päeva hiljem mõtles ringi ja helistas palus andeks ja soovid teist võimalust.
Kujutad pilti olingi nõus.
Süda hüppas sees et kõik saab korda. Helistasin õhtul et mis süüa tahad õhtuks tema vastas kust mina tean, et tema juba mõtles ringi ja läheb SELLE juurde tagasi. Jne.
Nüüd ongi nii et mees töötab SELLEGA koos ja suhtleb edasi temaga. Minuga soovis kolmandat võimalust. Kusjuures siiani ei tea mis tegelikult tahab kas naist ja oma tulevast last või SEDA ja lõbusat elu. Nimelt on see kõik alles nii värske aga tunne on nagu oleks möödas aastaid.
Suhe on meil imelik, elan nüüd õe juures et väljaminekud oleksid väiksemad /ostsin aasta tagasi korteri ja pean nüüd seda üksi edasi remontima/. Käib mind vaatamas ja ütleb et armastab ja tahab minuga koos olla samas läheb SELLEGA koos sõpradega pidu panema !!! Mina ei kõlba enam!! Püüan kuidagi aru saada mis siis nende meestaga lahti on.Kõik õigustavad et neil tuleb see shokk kui laps on tulekul ja et neile peab aega andma !!! Kes meile emadele aega annab, ega rasedus pole nupp mida saab sisse-välja lülitada. On-ei ole ! On-ei ole ! Kuidas saaks aru mida üks mees oma elult tahab?????
 
vastrik 16. mai 2003, kl 17.01
paistab,et sinu mees ise tapselt ei tea mida ta tahab. (kui vana ta muideks on?). Mina soovitaksin sulle, et unusta see mees praegu ara, ara lihtsalt tee taast valja. Kui helistab sulle, siis ole temaga vaga rahulik, ara mine narvi ja ara hakka nutma, voi liiga roomustama. Lihtsalt vota teda nagu mingit suvalist tuttavat inimest. Selline taktika tavaliselt mojub hasti. Ise ole aga tubli, motle oma tulevase lapse peale. Remondi oma korterit rahulikult edasi, sull veel 9 kuud ees koikke korda sattida, siis on nii hea oma beebiga uute kodu tulla. Usun, et koik laheb korda. Ole tubli, julge ja tugev.
 
nipi 16. mai 2003, kl 19.10
ei oska muud öelda kui seda, et arvatavasti mees ei armastanud sind vaid seda kuidas sa välja nägid. isegi kui mees peaks tahtma siiski lõpuks tagasi tulla, ei saa sa iial tagasi turvatunnet. Seepärast soovitaksin sul mitte tema peale enam aega ja meelerahu raista vaid keskendu oma tulevasele lapsele ja kõik muu tuleb iseesnesest. Raseduse ajal on sul kindlasti tuge perest, nii et ära pabista ja vaata julgelt tulevikku. Hoian sulle pöialt
 
Jennifer 16. mai 2003, kl 21.30

No täitsa minu story!
Ka minu lapse isa,täielik looser ja hea välimusega playboy, (baarman kusjuures) leidis peale 6 aastat, et tema ei ole sellex veel valmis, hakkas mu välimust ja elustiili samamoodi kommenteerima (igav sinuga), eriti suur kontrast oli rasedus ka seetöttu et mulle tuli + 35 kg juurde, mida ta ka ei saanud jätta öelalt kommenteerimata! Mix kyll mehed aru ei saa, et rasedusega muutub naise keha? Nüüd olen sale ja sexikas tagasi, nii et mehi on jalaga segada.
Anyway, praeguseks kahetseb ta oma sönu kindlasti. Vanemlikud ôigused said nn. "mittevalmis isalt" kohe alguses ära vôetud, ja peale seda kui ta töötuks jäi, keelasin ka tal last isegi pühapäeviti kohata. Kui raha välja ei käi, siis ma ka head nägu ei tee. Lisax, hoolimata rahast, lähexin vist närvi juba paljalt tema nägemisest---

Kas ma olen julm? Ei, üksnes ôiglane. Teinekord mötelgu kui hakkab oma uue raseda naise välimust kommenteerima.
 
murelik 17. mai 2003, kl 12.37
to jennifer'

no minu elukaaslane ka ametilt baarman...........

tänan kõiki vastuste eest ja olen väga tänulik.
 
marka 18. mai 2003, kl 18.11
kuigi su kiri oli vaatamata kõigele ridade vahelt optimistlik, siis vaevalt sind nüüd lohutab teadmine, et pole sa ei esimene ega viimane-minu elu läkski nii, et jamasime üle 4 a ja -mul käisid päevad edasi, mida pidi 2% naistest juhtuma - ja ma jäin sedapsi, kusjuures mul varasemast juba oli 2 last ja milline kalapilk mulle vastu vaatas, kui testi näitasin, mul läheb praegugi süda pahaks ja ta ei tulnud isegi DNA-d tegema ja mina sattusin "vihma käest räästa alla", st. varjupaika(kus ta käis ka veel purjuspeaga ähvardamas)ja suure surmaga sain kohtust isaduse ja elatusraha mõisteti ka välja, aga see selleks, eks hingeline pettumine oli ikka metsik, jalutasin tervelt mitu kuud enesetapumõtetega ringi, enne, kui taipasin proffide käest abi küsida, nüüd saab laps juba 4-a-ks ja elu läheb edasi, pole mul peikadestki puudus, ma olen kindel, et paljud mehed on niivõrd arad ja vastutusvõimetud, et tuleb neist pikema jamat lihtsalt lahti saada ja mitte mingil juhul ei tohi sellistesse topistesse klammerduda; ole vapper
 
cassandra 19. mai 2003, kl 00.58
Paistab jah, et enamus meeste tõelise pale näeb ära alles siis kui talle rasedusest teatad. Kahju.
 
murelik 19. mai 2003, kl 08.13
ma tänan kõiki kes vastasid
 
murelik 19. mai 2003, kl 08.30
to marka

on päevi kui olen eriti optimistlik ,samas jälle ei tea mida teha.Olen ka mõelnud mujalt abiotsida aga pole seda veel siiani teinud.Aga eks aeg näitab mis saab........
 
hmm 23. mai 2003, kl 14.44
see mees pole sul mees, vaid jänes. jäta maha, muidu hiljem kqhtsed
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!