Rasedus
perekool
beebiootel 16. mai 2003, kl 15.46 |
Kati 17. mai 2003, kl 12.33 |
Kui esimest last ootasin, käisin Tartus NN juures. Ei räägitud seal küll midagi, mida ma juba varem teadnud ei oleks. Kui tunned ennast kindlalt ja arvad, et saad hakkama, ei ole see tingimata vajalik.
Internetist saad ka palju vajalikku teavet.
Populaarne koht beebiootel ja väikeste lastega emmedele informatsiooni saamiseks ja vestluseks on aadressil www.perekool.ee
Internetist saad ka palju vajalikku teavet.
Populaarne koht beebiootel ja väikeste lastega emmedele informatsiooni saamiseks ja vestluseks on aadressil www.perekool.ee
marka 18. mai 2003, kl 17.58 |
beebiootel 19. mai 2003, kl 08.49 |
Lalaa 19. mai 2003, kl 10.17 |
ku 19. mai 2003, kl 16.05 |
Ülle Liivamägi perekool Vana-kuuli 11, TLN, lasnamäel. Mule väga meeldis - hingamine ja aktiivsünnituseks ettevalmistus.
Minu sünnitus oli küll väga meeldiv, 20 tundi küll, kuid valusid oli tänu hingamistehnikatele ja issi tehtud massaashile kerge juhtida ja eriti miskit ei olnudki muud, kui et väsitas. Nüüd, teisega lähen ka varsti (10 ndl. praegu). soojalt soovitan:)
Minu sünnitus oli küll väga meeldiv, 20 tundi küll, kuid valusid oli tänu hingamistehnikatele ja issi tehtud massaashile kerge juhtida ja eriti miskit ei olnudki muud, kui et väsitas. Nüüd, teisega lähen ka varsti (10 ndl. praegu). soojalt soovitan:)
Lisa postitus