Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Rase???
 
Murelik tytarlaps 16. mai 2003, kl 21.30
Mul oli mingi kuuke tagasi kaitsmata vahekord... nüüd on päevad üle läinud 2 nädalat juba... hirm on suur-suur. Olen emaks saamiseks liiga noor.. koolgi lõpetamata :S kui olengi rase, mis siis teha?!
Kellel sarnane mure, mailige

ette tänades
 
?? 17. mai 2003, kl 10.02
Ja mis mõttega sa siin sellest kurdad? Mine arsti juurde või tee kodune test ja siis vaata edasi.. MIda kiiremini teed seda parem, sest aeg ju lendab!!
 
Murelik Tytarlaps 17. mai 2003, kl 14.21
Test ei näita midagi...
 
cein 17. mai 2003, kl 17.40
MIS tähendab,et ei näita midagi??? apteegist ostetud rasedustest (neid on erinevaid nagu näiteks see mis näitab enne mensu päeva ja see mis pärast) PEAB näitama sinu raseduse olemasolu või siis mitte olemasolu!! kui sinna kahte kriipsu ei tule siis sa pole rase! KUI sa ikka sealt midagi välja lugeda ei oska siis mine pelgulinna sünnitusmajja ja palu naistearstil endale rasedustest teha (enne pane aeg kinni, ükskõik millise naistearsti juurde) SEE test näitab KINDLASTI õiget vastust. Parimat soovides cein.
 
Murelik Tytarlaps 17. mai 2003, kl 20.31
Tänan :D
 
marka 18. mai 2003, kl 17.55
Eestis on meil uhke abordiseadus ja selle järgi saab avaldust abordile teha kuni 10 rasedusnädalani, kuid viivitada selle asjaga kunagi ei maksa, abort on tasuline nii haigekassa omanikule kui ravikindlustuseta inimesele, haigekassata naine maksab tunduvalt rohkem abordi eest, kunagi 90 alguses oli veel tasuta see asi; valu pole karta, pigem hingepiin, mis kummitama jääb
 
Matou 20. mai 2003, kl 16.41
Tean omast käest, et kui kardad (või loodad), et oled rase, siis see psyhholoogiline surve lykkab menssi edasi kyll. Minul pea kuu aega. Niipea kui negatiivse testitulemuse sain, hakkas menss samal õhtul. Ja nii on olnud mitu korda.
 
cein 21. mai 2003, kl 16.01
palun ütle ka meile mida sa tegid,kus käisid ning mis tulemuseni jõudsid. oodates ja lootes parimat cein.
 
nama 22. mai 2003, kl 22.42
MUl sama mure olen alles 15 ja oli taoline juhtum...mul jäid ka päevad 2 nädalat ära.ja niiii jubedalt pabistasin..oeh eile m6tlesin e,t suva..krt..ootan vee..,et nagunii ma rase ei ole jne...ja täna hakkasidki päevad:D
 
Murelik Tytarlaps 23. mai 2003, kl 00.21
Tore et keegi selle vastu ikka huvi ka tunneb :) Test oli negatiivne aga päevad pole tagasi tulnud... tuleb vist ikkagi sammud naistearstile viima... Ohjah

Teile kõigile parimat soovides Mann
 
????? 27. mai 2003, kl 15.26
Kui sa oledki rase,siis pead edasi ise otsustama,kas tahad seda last v ei.Kõige parem on kui ostad apteegist testi ja teed selle nii ruttu kui võimalik ära.Ja see test ei maksa palju ka kuskil 30.-.
Ja kui oledki rase siis mõtle tuleviku peale.Ma muidugi ei tea kui vana sa oled,aga mõtle pingsalt selle peale.Kui sul on alles kool lõpetamata ja kui lapse isa ka su kõrvale ei jää,siis saab sul olema raske isegi väga raske.
Mina võin seda enda kogemusest öelda,kuna mina olin 9 nädalat rase nii,et ma ei teadnudki.Aga otsustasin katkestada,kuna mul oli ka kool pooleli ja me ei olnud poisiga valmis veel vanemateks saama.
Mina arvan,et kui sa ei ole ise valmis,siis......Ega seda otsust polnud kerge teha,et rasedust katkestada,aga ma rääkisin seda ka oma arstiga.Teadagi ei poolda nemad aborti,aga tema ütles mulle,et siis pole tõesti asjal mõtet kui ma ise tunnen ka et ei taha seda last.
Nii et tee ruttu rasedustest ära.Ja kui sa tahad võin sulle soovitada väga head arsti kes minulgi oli.Aadress on EHA 8a,arst on Dr.Hanson ja nr. on 6616000.See on tõesti väärt arst.
 
Rase 25. juuni 2003, kl 16.30
Minul see eest on Dr. Hansoniga ainult negatiivsed kogemused... Soovitaksin eelkõige Pelgulinna arste...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!