Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
mida sünnitusmajja kaasa võtta
 
liisi 18. mai 2003, kl 08.26
olen 19 esmasünnitaja.Olen kuulnud et kaasa peaks võtma nt seepi ja palju aluspükse mitu erinevat öösärki.Ma ei mõista kas ma lähen sinna elama või ja aks siis haigla enda poolt pole siis midagi?
 
marka 18. mai 2003, kl 17.36
oled ikka ise alles laps ja nüüd saad õnneks lapse ja ei oska vaadata oma rasedakaarti, kus on kõik kirjas
 
liisi 18. mai 2003, kl 18.44
minu rasedakaardil pole seda kirjas mida kaasa võtta
 
muski 19. mai 2003, kl 10.03
kusjuures minu rasedakaardil polnud ka sellest juttugi ja mõtlesin ka ise, mida kaasa võtta. No haigla poolt olid sidemed ja öösärgid, kui dvõid ka omasid kasutada. Võta kaasa hügieenitarbed, seep, shampoon, wc paber jms. Hommikumantel ka kui ei taha haigla oma, beebiriided ka, millega teda koju tood.
 
Blond 19. mai 2003, kl 10.11
Sussid ka võta:)
 
juula 19. mai 2003, kl 10.17
Hügeenitarbed, sussid,mitu paari vahetus aluspesu, oma soe hommikumantel (haigla omad väga viledad ja suuremad hügeenisidemed (ise ostsin paar vanainimeste pissu sidet -alguses paar päeva meeletu verejooks) Lapseriided võid ise kaasa võtta või koju valmis panna, et kui lapse issi tuleb teile järele, siis toob. Haiglas on beebi haiglariietes (mis näevad tänapäeval päris kobedad välja) ja haigla mähkudes.Mõni huvitav ajakiri või kergem raamat, mobiil ja olekski vist kõik.
 
Üks väike pahe 19. mai 2003, kl 20.25
mobiil, raamat? Milleks need vajalikud on? Mina küll imetlesin terve päeva ainult oma last, isegi magama ei jäänud (kuigi olin öö otsa üleval olnud).
Aga sidemeid ja ka mähkud (lapsele tagavaraks) võta kaasa.
 
Britt 21. mai 2003, kl 12.30
NIMEKIRI ASJADEST, MIDA TULEKS SÜNNITUSMAJJA KAASA VÕTTA

eest lahti käiv hommikumantel
2 rinnaga toitmise rinnahoidjat
rinnapadjakesed
aluspükse nädalaks ( tihti saab haiglast varem välja, kuid võibolla on vaja neid tihedamini vahetada või pead haiglasse kauemaks jääma)
hügieenisidemed
sussid
isiklikud tualett-tarbed
juuksehari ja šampoon
sinu rasedakaart
pass
haigekassakaart
mugavad rõivad koju tulekuks
lapse mähkmed
beebi tualett-tarbed
beebi tekk
siputuspüksid ja sokid või papud
beebi särgid
veel midagi, mida arst või ämmaemand on soovitanud. Võid uurida ka haiglast juba varem, mida nemad soovitavad kaasa võtta


see nimekiri oli kirjas perekooli kodulehel!
 
kahe lapse ema 21. mai 2003, kl 15.22
Tualett-tarvete hulka kindlasti küünekäärid ja -viil, nii lapse kui enda küüned võivad ohtlikud olla. Kolm aastat tagasi kuulus Trt Naistekliinikus sinna nimekirja (isiklike kogemuste põhjal) veel teelusikas ja väike nuga puuvilja koorimiseks, sest kumbagi ei antud (tänavu olevat lusikas olnud). Kui kipud külmakartlik olema, siis soovitaks veel sooje sokke paar paari. Ja (öö)särke võiks ka paar enda oma olla, Sa lihtsalt ei kujuta ette, kui palju igasugust sodi pärast sünnitust veel välja voolab ja keset ööd minna pesuõelt kuiva särki küsima (no ei pea ka alati need sidemed!) pole just mõnus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!