Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
seljavalu
 
karme 20. mai 2003, kl 13.00
olen 12 nädalat rase ja oma selja ilmselt kuskil ära külmetanud. igatahes valutab hirmsasti - ei ole nagu päris selline närvivalu ega ka lihasvalu. ei oskagi kirjeldada.. oskab keegi öelda, kas on mingit salvi või asja millega raseduse ajal määrida võib? capsicam? soojendada mu meelest vist ei tohtinud?
tänud ette.
 
Lynn 20. mai 2003, kl 16.26
mitte et hirmutada tahaks, aga seljavalu varases perioodis võib tähendada ka võimalikku katkemisohtu... aga seda oskab arst paremini öelda muidugi.
kahed närvi-ja lihasevalu kreemid, mis mul endal olemas on, on raseduse ajal üldiselt keelatud. capsicam kohta pole hoiatust antud... soojendamine võib põletikulist seisu veel hullemaks muuta (kui põletik ikkagi on ja mitte midagi muud). nii et ikkagi kas arst (Sinu günekoloog nt) või paremal juhul ehk apteegis osatakse soovitada.
 
tihane 20. mai 2003, kl 22.38
Ruttu arstile!!!!
 
täpi 23. mai 2003, kl 08.13
Kallis Karme!
Räägin Sulle oma kogemusest, et tegu võib olla ka neerupõletikuga. Kui mina oma esimest last ootasin, siis algasid mul kka umbes samal ajal tugevad seljavalud ning arst arvas, et tegemist on katkemisohuga. Kui haiglasse läksin ja põhjalikumalt uuriti, selgus, et mul on neerupõletik. Neerud saavad ju raseduse ajal kõvasti vatti ja kui natuke veel külma ka saad, ongi põletik kohal. Räägi kindlasti arstiga ja lase teha uriiniproov, muidu võib asi väga halvasti lõppeda nii Sinu kui lapse jaoks. Kui selgub, et ongi neerupõletik, ära unusta arstile öelda, et oled rase, sest ravitakse ju antibiootikumidega, milledest kõik pole ju titale ohutud....
 
karme 23. mai 2003, kl 09.59
tänud vastajatele:)
uriinianalüüsi viisin ja järgmisel nädalal saan ka tulemuse teada. siis on ka uh aeg pandud.
seljavalu on tegelikult juba taandunud ilma igasuguse ravita. eks järgmine nädal selgub mis värk on/oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!