Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
lapse ja ema tervis
 
Eliisa 20. mai 2003, kl 21.22

Kas on normalne pabistada et kas mul ikka sùnnib terve laps.
Pole veel rasedaks jàànudki, mul oli ka PCOS, tegin hormoonravi. Nùùd pool aastat pole ikka rasestunud. Kontrolliti munajuhasid, oli OK. Nùùd hakatakse ovulatsiooni stimuleerima.

Mòtlen, kas nende tablettide ja kòige peale ikka tuleb ùldse normaalne laps, kui tuleb. Olen ka selline loomulikult sale, kas mu kehas ikka on piisavalt lapsele vajalikke aineid. Sùnnitamas ei kujuta ma ennast ka ette, mul on nimelt ka nn."kiire sùda", mis on mu organismi eripàra. Kardan, et àkki minestan sùnnitusel àra, vòi ùtleb sùda ùles- kuigi sùda tegelt on terve, lihtsalt kiire rùtmiga. Äkki keegi oskab lohutada ?

Last tahaks kùll hirmsasti.
 
mina 21. mai 2003, kl 09.20
See, et naine pabistab, kas tal sünnib ikka normaalne ja terve laps arvan on normaalne. Olen ise ka lapseootel ja ikka mõtlen, et kas ikka kõik läheb hästi ja kas lapsega on ikka kõik korras. See on paraku paratamatu, et emad nii mõtlevad
 
irka 21. mai 2003, kl 09.35
Kui sa oled loomulikult sale, siis ikka on kehas aineid ! Ega sale olek ei tähenda ju haigust ega ainete puudust. See pigem näitab organismi eripära. Ka mina olen sale. Igaks juhuks söön vitamiine, et organismi tugevdada. Kahjuks ei armasta ma piimatooteid eriti. Nii, et kardan, et kaltsiumi puudus võib hakata kummitama.

Teiseks ütles arst, et kuna mul rasvaprotsent on väga väike, siis võib probleeme tulla östrogeeniga. Kui nii, siis pean ka hakkama hormoonravi tegema :(

Aga ära pabista, kõik läheb hästi !
 
eliisa 21. mai 2003, kl 17.31

Aitàh, kohe kergem hakkas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!