Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
dekreedirahad
 
Britt 21. mai 2003, kl 15.33
mul selline küsimus. nimelt sünnitan dets keskpaiku. tahaksin et dekreedirahasid arvutataks selle aasta palga järgi, mitte eelmise. on see võimalik? põhjus selles et praegu on mu palk 2x suurem kui eelmine aasta. millal dekreedirahad üle kantakse ja kas on võimalik et ntx lasen nende ülekandmist edasi venitada - et maksku kasvõi kuu peale lapse sündi aga peaasi et võetaks selle aasta tulude järgi. on see reaalselt võimalik?

olen tõesti mures, sest kui eelmise aasta tulude järgi võetakse, siis ei saa ma praektiliselt midagi... aga raha on ikka vaja lapse jaoks :(
 
Pipi 21. mai 2003, kl 16.51
dekreedirahad saab ikka dekreeti jäädes, see on siis 70 päeva enne tähtaega.
 
mina 22. mai 2003, kl 09.24
Seadus näeb ette, et dekreedirahasid makstakse eelmise aasta sots. maksuga maksustavast tulust. Seega sinu puhul 2002. a. järgi. Sinu tahtmist paraku keegi ei arvesta. Ja dekreedirahad makstakse välja siis, kui haiguslehele jääd (e. dekreeti). See, et sa teed ettepaneku rahad üle kanda alles jaanuaris, paraku ei ole võimalik.
 
kurr 22. mai 2003, kl 12.26
Rahad saad aasta 2002 sotsmaksuga maksustatud tulu pealt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!