Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Rasedus!
 
sssssss 21. mai 2003, kl 16.01
Tahaks jääda salaja oma kaaslasest rasedaks. Ei looda ma teda sellega endale saada, vaid tahan last! Ta ise muretseb ja hoidub väga rasedusest. Mina nagu ei peagi sellepärast muretsema ja tablette ei luba ta mul ka võtta(vist ei usalda).
 
hmm... 21. mai 2003, kl 17.52
Kle, mul samad soovid...
 
Eliisa 21. mai 2003, kl 18.57

Mina olen praegu ònnelikus abielus ja plaanin last oma mehega.
Varem aga armastasin ùhte kutti, kellega meil oli nn. visiitkooselu. Ka mina oleks tahtnud temalt last, tema mitte. Ma oleks ka heameelega salaja rasestunud, aga rasedaks ma ei jàànud. Praegu olen nii ònnelik, et seda ei juhtunud - ma ei oleks koos oma praeguse mehega, kasvataks ùksi last- ja olek elu lòpuni lapse kaudu seotud inimesega, kellega ei saa arvestada, kelle peale ei tasu kunagi loota ja kes ei suudagi kedagi armastada (minu ex).

Oleksin rikkunud àra oma elu ja lapse oma ka.

Mòtle hàsti jàrele ! Perekonda peaks ikka planeerima kahekesi. Kui kutt ei ole sust tòsiselt huvitatud, vòi perekonnast sinuga, vòi pole veel valmis- pole mòtet ! Kui jààte kokku, teete lapse hiljem vastastikusel kokkuleppel. Kui ei, siis ehk kohtad meest, kes tahaks sinuga kokku jààda ja peret luua- aga omaks vòtta vòòrast last on raske, paljud seda ei suuda ega viitsi. Ja ùksikema elu pole lòbus- seda kinnitavad mu paljud sòbrannad-ùksikemad
 
nipi 21. mai 2003, kl 18.58
äkki ikka räägiksid enne, pole mõtet teisele soovimatut isadust kaela määrida. See võrdub samaga kui keegi sulle vastu sinu tahtmist tite teeb.
 
plix 22. mai 2003, kl 13.53
Räägi sellest oma mehele
 
aely 22. mai 2003, kl 15.43
Tegin minagi salaja kondoomidesse auke...aga mötle et on sigadus sellist otsust üksi teha sest sa ei määri küll isadust kaela aga vöibolla ta tahaks olla isa aga veidi hiljem.
Üksi saab raske olema laps ju ei jää beebiks..
 
Miilu 25. mai 2003, kl 03.07
Ihii,vahel on mulgi tunne, et milleks neid mehi üldse vaja on...et saaks mõnelt targalt ja heade geenidega mehelt lihtsalt lapse,kui vaja:P A seda ma mõtlen enamjaolt ainult siis,kui oma mehega tülis olen...
 
Naine 26. mai 2003, kl 00.09
Mida te naised mõtlete,kui te midagi sellist salaja plaanite? Laps ei ole lihtsalt mingi iluese,et sina muudkui tahad ja see ei loe mis lapse tulevase isa ja lapse vahel tulevikus juhtuma hakkab! Laps vajab isa ja mina isiklikult leian,et ka lapse isal on õigus kaasa rääkida kas ta on valmis isaks saama. See,et ta hetkel ei taha ei tähenda,et ta neid ka tulevikus ei soovi, küll aga see muudaks väga kõvasti teie lapse elu kui hakkate sihilikult mehe selja taga talle lapsi tegema!

Teadlikult mehe seljataga kondoomidesse aukude tegemine viib su ainult selleni,et sinu rasedus on veel ebamugavam kui ta muidu oleks,sest reaalne on,et mehega tekivad teil tülid ja see võib väga kõvasti negatiivselt mõjutada loodet! Mõtle ise kui sa saaksid praegu teada,et sinu ema sind pettuse abil ootama jäi...

Palun mõelge inimesed enne kui hakkate veel sündimata inimeste elu rikkuma oma tujude pärast!

Hoopis teine asi on aga kui sa tõepoolest jääd kogemata rasedaks,sest siis on see saatuse või Jumala poolt niimoodi määratud.

Loodan,et ükskord saad oma oodatud lapse aga siis tõesti ausal viisil.
 
a 26. mai 2003, kl 13.53
Ma jäin ka ootamatult rasedaks kuid mitte kaua ei õnnestunud mul rase olla sest rasedus katkes.
Ma ole nii kurb kuna ei tea mix ma lapse kaotasin.
 
niina 27. mai 2003, kl 12.42
Ikka räägi mehega, kui ta veel praegu ei soovi, aga tahab end sinuga siduda siis küll ta muudab meelt hiljem.. juu siis tema pole veel valmis..
ja kui saaksidki lapse ja mees teda ei taha, siis kas ütled oma lapsele et issi ei tahtnud sind,, mina tahtsin ja nö petsin su välja? Lapsel on ikka isa ka vaja..
 
h 28. mai 2003, kl 10.30
APPIIIII!!!!!! Teeks salaja mehe selja taga lapse?!? Ma arvan, et see ei ole ainult sinu otsustada, millal mees isaks saab. Vastu tema tahtmist teed ta isaks ja määrid suurel hulgal kohustusi kaela ja rikud ehk tema tulevikuplaanid?!? Võibolla ei mahu laps hetkel tema plaanidesse. Eks sa ikka üks egoist oled ja tahad meest kinni hoida. Lapsega meest kinni ei hoia. Nii alatut käitumist ma ei mõista. Kui tahad väga-väga last siis räägi mehega. Paar aastat saad ju oodata, suhte ja lapse õnne nimel.

Mõtle asja natuke tagurpidi. Kui mees teeks sind vastu sinu tahtmist rasedaks ja sa kohe üldse last ei taha. Ilmselt sa siis teeksid abordi. Ag mees seda teha ei saa.

Kust võtad sa julguse otsustada kellegi teise elu üle? Mine spermapanka, saad lapse mehe elu rikkumata.
 
naistele 28. mai 2003, kl 13.01
No miks kohe selja taga? Nagu ma saan aru, ssssss tahab oma mehe last, aga mees ei ole veel valmis. Kaua te naised siis soovitate sellega oodata? Võib olla, mees tahab 5 aasta pärast, võib olla 10, võib olla mitte kunagi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!