Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
uus seadus
 
Sirje 23. mai 2003, kl 10.18
Olen täielikus arusaamatuses seoses uue dekreedirahade seadusega. Nimelt minul puudub möödunud aasta maksustatud tulu, kuna läksin tööle novembris. Dekreeti mineku aeg peaks kätte jõudma juuli lõpus... Kas mul on üldse lootust midagi saada või ei???
 
sirtsponk 24. mai 2003, kl 13.41
Sellisel juhul saad sa miinimumpalga järgi arvestatult dekr.rahasid, see on kuskil 7500 krooni ringis. Aga kindlasti peab sul olema dekreeti mineku hetkel kehtiv tööleping, kui ei ole , vot siis ei saa kahjuks mitte ühtki senti.
 
Sirje 24. mai 2003, kl 20.19
Aitäh vastuse eest. See lohutab mind natukene. Asjal on veel üks konks, töötan 0,5 koormusega. Ei tea kas dekreediraha tuleb siis ka pool? Või miinimumpalka enam pooleks jagada ei saa???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!