Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
puhastus
 
t 26. mai 2003, kl 14.06
Mul tehti puhastus ja mind huvitab mitu päeva või nädalat veritseb peale seda.Äkki on võimalik juua mingit raviteed mis peataks veritsuse.
 
hannah 26. mai 2003, kl 14.12
mulle tehti peale raseduse katkemist. veritses paar päeva ja päris korralikult:(( raviteed haiglast küll ei antud.
 
t 26. mai 2003, kl 14.19
Mulle tehti ka puhastus kuna rasedus katkes ja nüüd ikka veritseb veel ja ma olen mures sellepärast.
Millal Sa jälle seksida võisid peale puhastust?
 
hannah 26. mai 2003, kl 14.23
tunnen kaasa:((( mul katkes kuuendal kuul. mulle räägiti et mingi kuu ei mingit seksuaalelu. aga kuna ma olin nii läbi ja stressis et ei tahtnud umbes kolm kuud kedagi näha. aga see veritsemine on vast täiesti normaalne kuna sees kõik segi pööratud. sulle ikka tehti puhastus narkoosiga ma loodan ?
 
t 26. mai 2003, kl 14.34
Muidugi tehti narkoosiga,issand kas rasedus võib veel katkeda 6 kuul,mulle arst ütles,et olin 7 nädalat rase.
Mul oli see esimene rasedus ja loodan,et ei jäänud viimaseks.
Mul juba ju veritses mai algusest saadik ja ma ei taha suurt vere kaotust üle elada.
Mul on elukaaslane kellega oleks tore seksida kui vaid tohiks.
 
hannah 26. mai 2003, kl 14.38
võib katkeda. kaks nädalat olin haiglas säilitus programmi peal :((
 
t 26. mai 2003, kl 14.46
Ma olin ka haiglas,tehti mõned süstid ,et verd ei voolaks aga kui välja pääsesin haiglast siis hiljem hakkas jälle voolama ja otsustasin,et lähen haiglasse tagasi kuid siis hakkas kõht valutama ja verd voolas rohkem, elukaaslane viis mu haiglasse ja tehtigi puhastus ära sest rasedus katkes täielikult.
 
t 26. mai 2003, kl 14.48
Mul vähemalt see rõõm,et emakaväline rasedus polnud ja polnud mehe poolt planeeritud laps kuigi mina nii ootasin oma esimest last.
 
Hannale 26. mai 2003, kl 15.33
Mul on Sinust kahju,et kaotasid lapse.
Kui Sa olid 6 kuud rase siis see on ju üsna suur rasedus,ei tea mis kyll juhtus ,et rasedus katkes.
Kõige hullem kui laps sünnib surnuna,vot see on juba valus kaotus.
 
hannah 26. mai 2003, kl 15.43
mingi põletik oli, et laps ei saanud süüa kätte. vähemalt nii öeldi. hakkasid ka valud ja haiglas sain aru et liiga hilja pöördusin haiglasse. kõikidele rasedatele soojaks soovituseks küll et väiksemagi kaebuse korral arsti juurde ja ruttu, ilma naljata.
 
ly 26. mai 2003, kl 16.08
Arsti juurde võibolla pole nagu õige pöörduda, sest sinna on pikad järjekorrad,tuleb kohe haiglasse minna,seal kus on vastuvõtt,seal tuleb oma mure ära rääkida ja siis arst vaadatab üle teid.
Sest naistenõuandlas on pikk järjekord ja kes seal ikka jõuab seista.Oleks ma kohe haiglasse osanud pöörduda,oleks mul ka laps alles.
 
k 29. mai 2003, kl 08.38
Minul katkes ka rasedus 8 nädalal. 3 nädalat istusin enne kodus voodireziimil, sest oli katkemisoht ja nüüd kui rõõmsalt UH läksin sain kurva uudise - Arengupeetus.Tehti ka puhastus ja kõht valutab. pistelised valud,aga veritsus on vähene ainult määrib. Loodan, et 4 kuu pärast uuesti proovides jääb püsima. Teilegi kõike head soovides!
 
kurblik 29. mai 2003, kl 09.21
Minulgi oli puhastus. Rasedus katkes 6 nädalaselt. Nüüd huvitaks mind palju võin sporti teha, näiteks joosta, jalgrattaga sõita ja ujuda. Arvan, et see aitaks mul kaotusest üle saada. Kellel on kogemusi? Millal võiks uuesti rasestuda?
 
kurblik 29. mai 2003, kl 09.23
Kas arst lubas sul juba 4 kuu pärast uuesti proovida?
 
k 29. mai 2003, kl 09.30
Lubas jah 4 kuu pärast uuesti, aga minule tundub see ilmatumalt pikk aeg. Tahaks sellest kiiremini juba üle saada. Tahaks olla jälle õnnelik rase.
 
jah 29. mai 2003, kl 14.49
Seksida tohib kuskil kaks nädalat peale puhastust. Veritseb väga individuaalselt. Tavaliselt kohe peale puhastust ei veritse kaks kolm päeva ja siis võib mingi nädalakese määrida. Suurt veritsust ei tohigi olla. see võiks nagu põletikule viidata.
Endal ka siin kolm kuud tagasi katkes rasedus ja arst lubas 3-4 kuu pärast uuesti proovida. Siis tundus see kohutavalt pikk aeg aga nüüd kui võiks tasapisi asjale mõtlema hakata on isu üle läinud ja hakkasin hoopis uuesti tablette võtma.
Aeg parandab haavad öeldakse. Vahetult pärast katkemist ei tahtnud ma sellest miidagi kuulda aga nüüd ütlen et see on tõesti nii.
 
mm 01. juuni 2003, kl 18.59
ma oln noor tüdruk veel !ja sellist juttu lugeda on lausa hirmu äratav!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!