Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kõva kõht
 
mina 30. mai 2003, kl 12.52
Tere,

Olen 6 kuud rase. kõht on alalõpmata toonuses( hästi kõva). Eile arsti juurse käies,saadeti kohe UH-sse, kuna arst kahtlustas katkemist. UH aga näitas, et kõik on OK. Tegelikult on mul kõht alalõpmata kõva ja siiani ei osanud ma küll midagi kahtlustada, nüüd aga peale arsti juttu on kuidagi hirm, kuigi UH näitas et OK.
Kas kellegil on ka ette tulnud, et aegajalt on kõht kõva ja sama kiirelt kui see tekib, läheb ka üle.
 
MAARIKA 30. mai 2003, kl 13.42
TERE,ÜTLEN SULLE NII,ET KUI ÄRA SÜNNITAD KAOB ÄRA.SEE ON VÄGA INDIVIDUAALNE ,MÕNEL ON KOGU RASEDUSE AEG KÕHT TOONUSES,MÕNEL MITTE .JA ON OLEMAS SPETSIAALSED TABLETID MIDA PANNAKSE KEELE ALLA .PAREM LAHENDUS ON PUHATA VEELKORD PUHATA
OLEN ISE 5 KUUD RASE JA KÄISIN ARSTI JUURES SAMA PROBLEEMIGA
 
Lynn 30. mai 2003, kl 13.59
võib kõvaks minna ka väga lihtsatel põhjustel, nagu lihaste pingutamine, lapse liigutused, stress jpm.
kui arst leidis, et katkemist ega ka ohtu pole ja ka valusid pole, on kõik ok. kui võimalik, siis kõhu kõvaks minnes heida pikali või puhkeasendisse ja lase lihased lõdvaks. No-spa aitab ka imehästi, aga küsi arstilt, kas on vajalik. minul aitas nädal no-spa'd ja enam ei 'kõvastu', kontrollin ka võib-olla rohkem, milliseid lihaseid kasutan jms. ja saan ka vastavalt tahtmisele ja vajadusele pikali visata.
 
mul ka 31. mai 2003, kl 13.27
mul oli eelmise rasedusega nii. kui arst kuulis, et mul nii palju kuid kõht toonuses on,ei uskunud ta,et rasedus pole katkenud.kui emakas tõmbub krampi,tõukab ta loodet välja.ilmselt tuleks võtta no-spad (muidugi arsti soovitusel).mina tegin midagi,mida soovitada ei julge,aga mul aitas.arst ütles,et seda ei tohi mingil juhul teha,aga mul oli see ainuke asi, mis aitas : ma masseerisin õrnalt sõrmeotstega krambi ära. läbi kõhunaha.nagu jalakrambi puhul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!