Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Marvelon
 
tahaks rasedaks jääda :) 02. juuni 2003, kl 08.55
tere

olen aastaid söönud Marvelone (pillid), jätsin nüüd nende tarbimise pooleli ja sooviksin teada naiste kogemusi sellest, kui kiiresti te olete rasedaks jäänd peale pillide tarbimise lõpetamist - ise, tuttavad (tore oleks kui saaks just kommentaare madalasisaldusega hormoontablettide tarvitajailt).


asjalike vastuste eest ette tänades!
 
mömm 02. juuni 2003, kl 09.40
Mina sõin Marveloni ja Novinetti, mõlemad vist ühed "lahjemad". Veebruaris otsustasime, et enam ei võta ja vaatame mis saab. Juhtus sedasi, et täna on mu rasedaust 13+4 nädalat. Ise olin ka üllatunud. ei uskun, et kohe ja salamisi mõtlesin kevadise tibu peale. Nüüd sünnib detsembris:)
edu!
 
tsaker 02. juuni 2003, kl 10.06
Mina olen 6 aastat söönum marveloni, jätsin ära ja järgmine kuu olin rase. Nuud siis önnelikult 22 nädalal.
Uldsielt on nii et peale tableti ära jätmist on risk/ vöimalus kuidas kellelgi maru suur rasestuda. Ma ei mälteta täpselt aga vist oli suisa 80% vöi oli vähem.
 
teisiti 02. juuni 2003, kl 10.59
Mina tarvitasin ka pikalt Marveloni aga peale lõpetamist ei hakanu päevadki käima. See aga on minu probleem, millega püüan hakkama saada.
 
Britt 02. juuni 2003, kl 12.43
Ise sõin Loggesti ja lõpetasin 9 kuud tagasi, peale seda 6kuud lihtsalt rasedaks ei jäänud kuigi päevad olid... Praegu aga olen 3. kuud rase :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!