Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
pillid
 
Merje 02. juuni 2003, kl 15.40
mul on selline teema... mu mehel on eelmisest kooselust üx laps kuue kuune. minul endal lapsi ei ole aga olen elanud siiamaani sellise teadmisega kui tuleb siis tuleb... alati on oodatud ja saan hakkama.. loomulikult hakkan mina seda väikest poissi nüüd kasvatama...:) aga asi selles et mehel pole lähimal ajal kavas veel ühte last soetada... laps ei ole mingi mänguasi ega lemmikloom...
ma ei ole kunagi mingeid pille võtnud ja ega nad mulle ei meeldigi... ei tahagi.. äkki on veel mõni moodus ja kas need uued pillid on juba saadaval mis oli midagi et iga viie päeva tagant tulex võtta...muidugi lähen ma ka arsti jutule aga mis teie soovitate kui on üldse midagi...

ette tänades..
 
pipi 02. juuni 2003, kl 15.43
kle kui tohib küsida kus siis selle väikese poisi ema on?
 
Merje 02. juuni 2003, kl 15.51
kutti ema... hmm... ema ei tahtnud seda last... ega mu mees ei olexi last temale jätnud...
 
pille 02. juuni 2003, kl 16.48
imelik ema siis. aga enda kogemustest ütlen et pole need pillid küll nii hullud ja pealegi üx pluss on see et kohe peale pillide ärajätmist võib kohe jääda rasedax.

ole siis tubli sest võõra lapse ksvatamine on raskem kui oma
 
pole vaja karta 03. juuni 2003, kl 11.22
Pillid ei ole jah hullud miskit. Madala hormooni sisaldusega pillid nagu Logest ja Marvelon on kõige süütumad.
Pillid on kõige tõhusam rasestumisvastane vahend. Lisaks sellele muutuvad pillide kasutajate päevad ka lühemaks, mul näiteks on 3 päeva, kuid enne pille oli 5 (kasutan juba üle 3a Logesti). Päevade lühenemine on tingitud sellest, et pillide tarvitamise tõttu ei paksene emaka limaskest nii palju kui tavaliselt - seega verd eritub vähem.

Ära karda pille!
Edu ja Päikest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!