Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
rasedus varsti peale puhastust
 
Britta 03. juuni 2003, kl 15.32
Mul rasedus alles katkes,kas on võimalik ,et jään juba käesoleval kuul jälle rasedkas või on emakas nii läbi omadega peale puhastust,et alles paari kuu pärast jään rasedkas.
 
kar 03. juuni 2003, kl 20.03
sa võiksid lasta teha analüüsid ja välja selgitada miks rasedus katkes. ehk on mingi viirus või asi ja välja ravimata võib sul ka järgmine rasedus katkeda ju.
 
britta 04. juuni 2003, kl 08.23
ja mis need analüüsid maksma lähevad ,kui mul on haigekassa kaart kas siis ei pea ma ise midagi maksma ja mis analüüse nad teevad.
 
Joosu 04. juuni 2003, kl 16.10
Kui oli esimene katkemine, siis ei tehta mingeid analüüse ega midagi. Öeldakse lihtsalt, et looduslik valik. Kui korduma hakkab, alles siis uuritakse. Välja arvatud see, et kontrollitakse kas sul pole mingeid põletikke vms. Mul ei lubatud rasedaks jääda 4 kuu jooksul peale katkemist, sest emakas pole veel taastunud ning katkemise oht on väga suur.
 
kriss 06. juuni 2003, kl 12.17
Jušt.
Mul ka alles 4-6 kuu pärast lubas rasestuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!